Team Alignment

Ontgrendel het potentieel van je team!

Ontdek hoe de S.U.C.C.E.S. Strategie je als manager helpt teamuitdagingen aan te pakken, samenwerking te verbeteren om doelen en deadlines te kunnen halen.

Transformeer je team in een unieke maatwerktraject voor duurzaam werkplezier en moeiteloze prestaties in een snel veranderende wereld!


Team Alignment Traject

 Communicatie

Her- en erkenning van elkaars
communicatiestijlen voor
optimale samenwerking.

Cultuur

Sterke teamrelaties met open communicatie en respect voor
effectief teamwork.

Collaboratie

Duidelijke doelen, waarden en verwachtingen leiden tot meer
plezier en verbeterde prestaties

Samenwerken is zoveel meer dan alleen samen werken
Ben jij manager? Dan ken je vast het gevoel wel, wanneer je voor de zoveelste keer probeert een positieve teamsfeer te creëren te midden van voortdurende veranderingen. Het lijkt alsof de technologische ontwikkelingen het team overspoelen en vergeten dat we ook nog mens zijn.

De complexiteit van het werk neemt gestaag toe, terwijl er steeds minder tijd voor is. Iedereen is druk en heeft overvolle agenda’s of ... is wegens ziekte afwezig. 

En terwijl je doorrent, hoor je tot overmaat van ramp dat een zeer vakbekwaam teamlid binnen een maand vertrekt omdat ze niet het gevoel heeft volledig uit de verf te komen.

Je vraagt je bijna wanhopig af hoe je het potentieel van het team beter kunt benutten, omdat je wel degelijk ieders talenten kent. En alsof dat nog niet genoeg is, werkt het belangrijkste computersysteem weer eens niet mee. 

Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om dit in relatief korte tijd te veranderen? Ontdek hoe je door het afstemmen van talentgedreven leiderschap op informatietechnologie, je projecten efficiënter kunt uitvoeren, teamdoelstellingen en deadlines moeiteloos kunt behalen, en een stressvrije werkweek zonder overuren kunt realiseren. 

Meer plezier en betere teamprestaties

Na het succesvol begeleiden van talloze managers en teams naar verbeterde prestaties in ICT- en veranderprojecten, heb ik waardevolle ervaring en expertise opgedaan in het begrijpen en aanpakken van complexe teamdynamieken.

Het Team Alignment Traject is speciaal ontworpen om uitdagingen zoals communicatieproblemen, gebrek aan samenwerking en negatieve teamculturen om te zetten in kansen voor groei en succes. Dit traject richt zich op het opbouwen van sterke relaties, verbeteren van communicatie en versterken van onderling vertrouwen.

De interactieve Masterclass introduceert de S.U.C.C.E.S. Strategie, terwijl de incompany trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het team. Interactieve activiteiten en praktische tools maken het traject direct toepasbaar in de dagelijkse werkomgeving, en persoonlijke coaching zorgt voor duurzame verbetering.

Maak vandaag nog een afspraak om je leiderschapspotentieel te ontdekken en je managementtaken te vereenvoudigen. 

Ellen Loopstra

Hoe het werkt 

  1. Plan een afspraak in mijn agenda.
  2. Persoonlijke ZOOM sessie om je specifieke behoeften te bespreken.
  3. Ontvang een op maat gemaakte (oplossingen) strategieën die aansluiten bij je leiderschapsuitdagingen.

Enkele reacties

Paul van Hegelsom

Teammanager Curio  ROC West Brabant

Met mijn handen in het haar belde ik Ellen. Als iemand mijn team in beweging kon zetten was zij het. Het liep helemaal niet. Het komende jaar moest er écht wat veranderen. Na mij aangehoord te hebben, stelde ze mij een aanpak voor die het team al binnen twee weken in beweging zette. Ik had haar veel eerder moeten bellen!

Jac Bijsmans 

Informatiemanager Bijsmans Advies BV  

Op haar eigen specifieke wijze weet ze resultaten te bereiken in veranderprocessen. Soms op speelse wijze activeert zij creativiteit bij deelnemers en bereikt met behulp daarvan inventarisatie van problemen, knelpunten als ook gedragen oplossingen daarvoor. De combinatie van traditioneel verandermanagement en een tikje kunstzinnigheid is bepalend voor haar succesvolle aanpak.

Visie op TeamworK
AlchemICT

 EEN TEAM werkt als leden hecht SAMENWERKEN

SAMENWERKEN is gefundeerd op VERTROUWEN
VERTROUWEN  bouw je op door het wekken van de juiste VERWACHTINGEN
de juiste VERWACHTINGEN worden gewekt door goede COMMUNICATIE
goede COMMUNICATIE vereist het stellen van OPEN VRAGEN
OPEN VRAGEN durven stellen vraagt respect voor INDIVIDUELE VERSCHILLEN
INDIVIDUELE VERSCHILLEN zijn ingegeven door ieders TALENTEN
ieders TALENTEN samen maken dat EEN TEAM werkt

Voor Wie

In de afgelopen 15 jaar heb ik succesvol talloze medewerkers, teamleiders, projectleiders, managers, bedrijfsleiders en ondernemers weten te inspireren, motiveren en begeleiden bij het behalen van ambitieuze doelen. Mijn bewezen S.U.C.C.E.S. Strategie heeft hen geholpen om individueel en, indien van toepassing, collectief succes te versnellen. 

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT staan bekend om hun integrale en systemische aanpak, die vaak onopgemerkt diepgaand is. We kijken naar alles binnen de context waarin de uitdagingen zich voordoen en houden rekening met de geschiedenis die ermee verbonden is. In de trainingen zien de wereld vanuit het perspectief van 'wederzijdse beïnvloeding', en niet alleen vanuit een eenvoudig oorzaak-gevolg denken. Hierdoor biedt Ellen een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze het potentieel van de professional vrij. Zowel voor het individu als het collectief. 

Transform your Team

Transformeer je team met het unieke programma voor betere samenwerking!

Ontdek de weg naar effectief teamwork.

Optimaliseer de samenwerking en communicatie binnen jouw team met behulp van een teamanalyse, interactieve masterclass en incompany trainingen.

Verhoog de efficiëntie van processen en verbeter de samenwerking door middel van implementatiehulp van een ervaren veelzijdig manager.

Bereik een succesvolle cultuurverandering en definieer duidelijke taken en missies voor jouw team met behulp van Talengedreven Alignment Leiderschap en Business IT Alignment Traject.

GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat het traject, mits je er als manager er volledig voor gaat, je aanzienlijk verder zal brengen in het bereiken van het moeiteloze teamsucces.

Mocht het traject geen enkele verandering op welk vlak dan ook teweeg brengen. Zonder opgaaf van redenen ontvang je dan 100% van je geld terug. Ik durf deze garantie te bieden omdat ik al veel teams heb geholpen en heb gezien welke persoonlijke en professionele stappen ze hebben gezet na het verkrijgen van de eerste inzichten tijdens dit traject.

Uniek Transformerend Teamtraject

Wacht niet langer,
start vandaag nog!

Neem de leiding er maak dat je team werkt

Wacht niet langer en geef je team de boost die het nodig heeft. Ontdek hoe het Team Alignment Traject jou kan helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het verbeteren van de samenwerking, communicatie en cultuur.

Doe het nu

>