Talent Alignment

Ontdek je 

Leiderschapspotentieel

Ontdek, ontwikkel en blink uit op basis van jouw unieke talenten met de S.U.C.C.E.S. Strategie.

Krijg inzicht hoe jij jouw unieke persoonlijkheid en talenten inzet om je professionele leiderschapskwaliteiten
moeiteloos te verbeteren. 

Talentgedreven Leiderschapstraject

Ontketent verborgen leiderschap voor persoonlijke en professionele groei.

Diepere Drijfveren

Inzicht in drijfveren, passies en talenten om te ontdekken
wat je moeiteloos doet
voor meer plezier en voldoening.

Doelen & Dromen

Helder in beeld hoe je korte termijn doelen realiseert en gedroomde ambities waarmaakt voor groei

Doen & Durven

Onderscheiden en
toepassen van leiden en managen
voor effectief leiderschap

Moeiteloos Succes ligt binnen ieders handbereik

Zit je vast in een sleur, heb je last van werkstress, twijfel je aan jezelf of droom je soms zelfs van een andere carrière omdat je harde werk je geen plezier en voldoening schenkt? Voel je dat je veel meer te bieden hebt, maar het komt er niet uit? Met als gevolg een gevoel van ontevredenheid, uitputting, en gemiste kansen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien?

Wellicht herken jij je in onderstaande punten:

 • Voel jij je uitgeput of is het je af en toe gewoon te veel?
 • Twijfel je over eigen kunnen en overweeg je het roer om te gooien en totaal iets anders te zoeken?
 • Werk je te hard en haal je geen plezier en voldoening meer uit je werk?
 • Je hebt het gevoel dat je, belemmerd door patronen of je omgeving, niet volledig uit de verf komt?
 • Heb je het gevoel dat je in groei wordt geremd en je te weinig kansen krijgt om je verder te ontwikkelen?

Meld je dan aan voor het Talentgedreven Leiderschaps Traject.

Ontdek je leiderschapspotentieel

Het Talentgedreven Leiderschapstraject helpt professionals om zichzelf beter te begrijpen, waardoor ze hun unieke potentieel kunnen ontdekken, leiderschapsvaardigheden kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen benutten. Door de focus te leggen op individuele talenten en hun betekenisvolle bijdrage aan collectieve doelen, creëren we inspirerende talentgedreven professionals die moeiteloos het verschil maken. Dit leidt tot hogere betrokkenheid, motivatie, meer plezier en betere prestaties, zowel op individueel als op teamniveau. Een investering niet alleen in de professional zelf, maar ook in de groei van het team of bedrijf. Een uniek, kort en zeer effectief programma met tevredenheidsgarantie.

Ellen Loopstra

Hoe anderen het hebben ervaren

Peter Wiggers

Onderwijsadviseur bij scholengemeenschap

Met vroeg me: "Wat is er met jou gebeurd?" Ik leek spontaan uit mijn Burn-Out te zijn gestapt. Ik straalde! Op het werk ontdekte ik dat ik met minder inspanning meer invloed had. 

Barbara Buitenhuis

Informatiemanager bij Gemeente Almere

Je eigen essentie kennen lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Dankzij Ellen ben ik moeiteloos naar mijn kern gebracht. Ze bevrijdde me van het beklemmende DISC-label.

Als  'Wat je doet' en 'Wie je bent' in lijn zijn, 

zullen voldoening en succes moeiteloos volgen.

Dit is wat we gaan doen

In dit korte traject verkennen we wie je werkelijk bent, wat je wilt, wat je doelen zijn en wat de stappen zijn om daar te komen. Ik reik je speelse werkvormen, effectieve oefeningen en sjablonen aan om je helpen te ontdekken je hoe je je persoonlijke verhaal en verlangens identificeert en krachtig overbrengt. Ook duiken we in het herkennen van verschillende persoonlijkheden, inclusief wat jouw natuurlijke communicatiestijl en wat die van anderen is. Je wordt je bewust van dat waar jouw hart harder van gaat kloppen en leert hoe je richting geeft aan jouw loopbaan. Met andere woorden: 'Waarin ben jij Moeiteloos Succesvol?' en 'Wat is jouw eigen Professionele Missie?' 

Voor Wie

Gericht op de individuele professional die zijn talent wil leren kennen
 en daar zijn leiderschap op wil baseren.

Investering: €1797,- excl. btw
(Vraag je werkgever! Waarom? zie FAQ)

Aanmelden met 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Wat het traject je gaat opleveren

 • Krijg inzicht in jouw talentgedreven leiderschapspotentieel en weet hoe je persoonlijk kunt groeien.
 • Leer het effectief toepassen van een systemische methodiek, waardoor je je werk op een andere manier benadert, je je doelen haalt, maar ook plezier en voldoening ervaart.
 • Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en leer die van de andere te herkennen om elkaar te te kunnen ondersteunen en zo met iedereen een divers maar gelijkwaardig team te kunnen vormen.
 • Verbeter je overtuigende communicatie en presentatievaardigheden voor een heldere boodschap om beter begrepen te worden.
 • Ontdek jouw persoonlijke verschijning, vaardigheden en valkuilen.
 • Verhoog je effectiviteit, behoud je focus en behaal met minder inspanning in minder tijd betere resultaten.
 • Ontdek je persoonlijke 'Waarom' voor meer voldoening en betekenis in je dagelijkse taken.
 • Vergroot je werkplezier en bevlogenheid, zowel op het werk als in je privéleven.

Kortom, na dit traject weet je wie je werkelijk bent, wat je het gemakkelijkst doet, wat je wilt en hoe je er komt en wie je daarbij kan helpen.

Blije berichten

Ton de Rooij

Trainer & Coach voor Technici

bij Rootonde

'Moeiteloos succesvol'.  Het klinkt niet alleen mooi, via Ellen komt het ook binnen handbereik.

Anita Beuvink

Sr. Medewerker & Projectcoördinator bij Novem

Absoluut een eye-opener! Het zet je aan het denken, is voelbaar en heeft impact. Anders dan anders.

Astrid Schaap

Sr. Projectondersteuner

bij Drechtsteden

Een verademing. Eindelijk volledig mezelf zijn, zonder de neiging of noodzaak een masker op te zetten.

Over Ellen

Bijna mijn hele leven heb ik geworsteld met de verwachtingen van anderen. Als student Fysische Geografie, en later in mijn professionele carrière als Adviseur, Vestigings-, Team-, Project- of Informatiemanager, bevond ik me vaak in complexe en sterk veranderende omgevingen. De constante druk om aan alle verwachtingen te willen voldoen, zorgde ervoor dat ik mezelf steeds meer begon te verliezen. Deze innerlijke strijd bracht niet alleen mijzelf veel ongeluk, maar ik zag ook hoe anderen in mijn omgeving zichzelf verloren onder dezelfde druk, of zich verstopten achter een professioneel masker dat hen stereotypeerde en beperkte in hun potentieel. Vijf jaar nadat het mij eindelijk gelukt was om zonder van baan te verandeeren uit deze vicieuze cirkel te breken, nam ik de beslissing om afscheid te nemen van mijn vaste baan om voor mezelf te beginnen.

Als ondernemer voel ik een diepe passie om anderen te ondersteunen bij het doorbreken van beperkende situaties, zonder direct ingrijpende veranderingen te hoeven doorvoeren. Mijn streven is om hen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun unieke talenten op de werkvloer, zodat ze het plezier en de voldoening kunnen ervaren van werken vanuit hun eigen kracht, los van traditionele diploma's. Met behulp van de S.U.C.C.E.S. Strategie, een innovatieve methode die professionals aanmoedigt tot talentgedreven leiderschap, streef ik ernaar om hen te ondersteunen bij het ontplooien van hun volledige potentieel en het realiseren van een zinvolle bijdrage aan de bedrijfsmissie. Het eindresultaat? Een soepel succesverhaal voor zowel henzelf als voor de organisatie.

Bonussen

De kern van het Talentgedreven Leiderschaps Traject
wordt gevormd door een
Driedaagse Alignment Training  
t.w.v. €4.970,- ex btw

Bovenop de training ontvang je
tijdelijk de volgende bonussen
 met een totale waarde van maar liefst

€10.241,00 ex btw

Bonus 1
Volop 1:1 Mentor Momenten

Het traject begint met een persoonlijk Startgesprek waarin we 1:1 ingaan op de door jouw gegeven antwoorden van een eerder door jouw ingevulde Quick Scan. Deze simpele analyse vertelt ons wat voor jou persoonlijk de belangrijkste sleutel is tot jouw succes.
 
Op alle dagen van Zoom-training is er aan het einde middag volop ruimte en tijd voor al jouw persoonlijke vragen en reflecties en help ik je moeiteloos verder.

Enkele weken na de training sluiten we het traject af met een afsluitend 1:1 gesprek, waarin ik je persoonlijk op weg help de ingeslagen weg te vervolgen.

Totale waarde coaching en mentor- gesprekken is € 807,- ex btw.

Bonus 2

Oneindig Toegang

Alle tips, moeiteloze strategieën, waardevolle persoonlijke inzichten en ontvangen feedback kun je bundelen in een mooi opgemaakt werkboek, dat je als levenslange handleiding kunt gebruiken.

Zo blijft alles binnen handbereik op jouw boekenplank, voor wanneer je behoefte hebt om weer even contact te maken met jouw basis.

De lessen en opnames blijven ook -indien beschikbaar- na deelname bereikbaar voor jou in de online lesomgeving.

De totale waarde van het werkboek en alle naslagwerken bedraagt €1.247,- ex btw.

Bonus 3

Het S.U.C.C.E.S. Stappenplan

In een inleidende Online Masterclass Moeiteloos Succesvol zet ik aan de hand van mijn eigen levensverhaal de S.U.C.C.E.S. Strategie en de opzet van het stappenplan voor je uiteen.

Tijdens de training doorlopen we het plan stap voor stap om het in vogelvlucht op jezelf toe te passen. Inclusief een accurate Talenten-Test, effectieve Communicatie Strategieën en een Gouden Pitch-Presentatie.

De kern van theorieën  is ontleend aan bekenden en minder bekenden als Tony Robins, Steven Covey, Byron Katie, Carl Jung, Paul de Blot, Jan Bommerez, Andy Harrington, Robert Rosenboom en vele, vele anderen.

Totale waarde van €8.187,- ex btw.

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT staan bekend om hun integrale en systemische aanpak, die vaak onopgemerkt diepgaand is. We kijken naar alles binnen de context waarin de uitdagingen zich voordoen en houden rekening met de geschiedenis die ermee verbonden is. In de trainingen zien de wereld vanuit het perspectief van 'wederzijdse beïnvloeding', en niet alleen vanuit een eenvoudig oorzaak-gevolg denken. Hierdoor biedt Ellen je een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze jouw potentieel vrij. 


Wat je tijdens deze training ontdekt, kan niet worden afgeleerd of vergeten. Het vormt het fundament voor een gelukkig persoonlijk en professioneel leven in harmonie met jezelf op basis van je talenten.

Het transformeert jouw toekomst en opent de deur naar jouw succes.

In het kort

WAT MAG Jij VERWACHTEN?

Drie volle dagen

LIVE-Online Training

via Zoom 

No-nonsense met een tikje Kunstzinnigheid

Eigenzinnig, Uniek en Effectief

 • Quick Scan
 • Meerdere 1:1 Coaching en Mentor Momenten
 • Inleidende Interactieve Masterclass
 • Intensieve Leiderschaps Training 
 • Boordevol tips & strategieën
 • Simpele transformerende oefeningen.  
 • Verschillende online werkvormen
 • Ruimte voor al je persoonlijke vragen
 • Oneindige toegang tot de trainingmaterialen
 • Je leven lang meer in lijn met jezelf
WaT VERWACHT IK VAN JOU?

Een investering van

1797

excl. btw

Omdat je het waard bent!! 
(Het niet doen kost jou

of je leidinggevende veel meer...)

 • Heb je een kortingscode?
 • Dan betaal je een %
 • Actieve deelname
 • Volledige betrokkenheid
 • Integriteit en Respect
 • Open Mind
 • Gelijkwaardigheid
 • Wederkerigheid
 • Een positieve bijdrage

Nog meer blije berichten

Jan Jansen

Management Assistent bij Geodesie Hogeschool Utrecht

Blij mee! De training heeft mij in structureel in een actie-modus gezet. Ik leef nu m’n talent iedere dag!

Angélique Monballieu 

Expert Live en Online Zichtbaarheid bij Visiblique (B)

Ik heb in die enkele dagen nieuwe inzichten gekregen die me, staand op een kruispunt, vooruit helpen in mijn leven.

Thorsten Bakker

Expert en Spreker over Veerkracht & AI bij VeerkrachtExpert

Het hielp mijn kern gelijk te laten worden aan mijn buitenkant en dat vast te houden. Ik was een volger en werd een leider.

Thérèse Snel

Fysiotherapeut n.p. , EFT-behandelaar en Coach

Wonderlijk hoe met de oefeningen dingen samenkomen en dat moeiteloosheid zo goed voelt. Het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet.

Jasper van der Wind

Managing Partner Simply Genius

Het bewijs dat ik "niet gek ben", maar veelzijdig en zeer vindingrijk. Nu ik mijn kernwaarden helder heb, geeft mij dit zowel zakelijk als privé richting.

Mirjam de Jong

Functioneel Beheerder bij Gemeente

Dankzij de oefeningen en informatie kreeg ik helder zicht op mijn bestemming, zonder dat het aanvoelde als droge theoretische kennis.

Bianca Snip

Kunstenares, Illustrator en grafisch ontwerper bij Bianca Verbeeld

De training heeft mij geholpen mijn professionele eigenwaarde te versterken, waardoor ik nu met vertrouwen eerlijke prijzen durf te vragen voor mijn producten en diensten.

Cathelijne Radstake

Yoga Teachings en Self Care Coach 

Ellen heeft op een fijne manier helderheid gebracht in mijn business en me mijn kracht laten herontdekken. Ik loop niet langer vast onderneem nu  vol vertrouwen vanuit mijn eigen flow.

Transform your Leadership by Aligning your Talents

Ontdek jouw leiderschapspotentieel

Neem vandaag nog de eerste stap naar succes!

Ontdek je ware potentieel en leer hoe je dit optimaal kunt benutten

Creëer een inspirerende leiderschapsstijl die jou en jouw team naar succes leidt

Betrokkenheid, motivatie en prestaties op individueel en teamniveau

GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat de training, mits je er volledig voor gaat, je aanzienlijk verder zal brengen in het bereiken van jouw eigen moeiteloze succes.

Mocht de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoen, laat het mij weten tijdens de eerste dag van de Training, waarvoor je je hebt ingeschreven. Zonder opgaaf van redenen ontvang je dan 100% van je geld terug. Ik durf deze garantie te bieden omdat ik al veel professionals zoals jij heb geholpen en heb gezien welke persoonlijke en professionele stappen ze hebben gezet na het verkrijgen van de eerste inzichten tijdens deze training.

Veelgestelde Vragen

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training richt zich op professionals in loondienst die hun werk als niet (meer) bevredigend ervaren, het gevoel hebben niet uit de verf te komen of hun persoonlijk potentieel meer willen benutten, ongeacht hun leeftijd, opleidingslevel of loopbaantraject. Zelfs als je op directieniveau werkt en je je werk moeitelozer wilt maken, nodig ik je uit om je talenten in slecht drie dagen volledig te integreren in je dagelijkse werk. Hierdoor kunnen niet alleen jijzelf, maar ook je managers en medewerkers succesvoller worden. Als je geen baan hebt maar een eigen bedrijf, ben je ook welkom. Wat je hier leert, is een denk- en werkwijze die je een leven lang met je meedraagt. Eerdere deelnemers vertellen ons dat we je moeten voorbereiden op een wonder.

Wat zijn de exacte data en tijden van de training? 

De training wordt drie keer per jaar aangeboden en beslaat drie dagen. De eerstvolgende sessie staat gepland op donderdag 16, vrijdag 17 en vrijdag 24 mei 2024. Als deze data niet passen maar je toch wilt deelnemen, laat het me dan weten. Bij veel interesse voeg ik extra data toe.

Elke dag begint om 10:00 uur. Tussen ongeveer 12:00 en 14:00 uur is er een lange pauze waarin je andere belangrijke zaken kunt regelen (kinderen ophalen, wandelen, lunchen, e-mails beantwoorden, telefoongesprekken voeren, rusten) of je gewoon kunt verwonderen over opgedane inzichten. Vanaf ongeveer 16:00 uur is er tijd voor al je persoonlijke vragen en reflecties.

Wat is het programma van de training? 

De training bestaat uit twee opeenvolgende trainingsdagen, gevolgd door een derde dag op een later tijdstip. De eerste twee dagen zijn voor alle deelnemers gelijk en focussen op wie je als professional werkelijk bent. De derde dag is specifiek voor verschillende doelgroepen (werknemers, managers van een eigen team of eigenaren van een bedrijf) en wordt gepland op basis van voldoende aanmeldingen.

Moet ik iets voorbereiden voordat ik aan de training deelneem?

Absoluut! Na inschrijving ontvang je een link voor een hele korte en simpele Quick Scan. Door je antwoorden in te sturen, ontvang je een verzoek om je eerste 1:1 startgesprek te plannen.

Voorafgaand aan de training is het sterk aan te raden om de inleidende interactieve gratis Masterclass Moeiteloos Succesvol bij te wonen of een replay ervan te bekijken. Dit zal je helpen om optimaal voorbereid aan de training te beginnen.

Is er een certificaat van deelname aan de training?

Ja, zeker! Certificaten van deelname worden op verzoek verstrekt aan deelnemers. Als je na de training een certificaat wilt ontvangen, kun je dat bij mij aangeven.

Zijn er mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding buiten de training?

Zeker! Hoewel persoonlijke begeleiding niet tijdens de training wordt aangeboden vanwege de intensiteit, staan ik buiten de trainingsuren klaar om je te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Worden de trainingssessies opgenomen?

Deze trainingsdagen worden NIET opgenomen zonder de toestemming van de deelnemers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gezicht in beeld komt als je dat niet wilt.

Wat als er bekenden van mij in dezelfde training zitten?

Het hele programma is op maat gemaakt voor jou als individu. Jij beslist zelf wat je met de andere deelnemers deelt. Je kunt ervoor kiezen om alle inzichten voor jezelf te houden. Maar bedenk dat je waarschijnlijk niet de enige bent die tegen bepaalde zaken aanloopt. Door je eye-openers te delen, geef je mij en de andere deelnemers de kans om jou beter te leren kennen en je te ondersteunen in jouw proces. Tegelijkertijd bied je anderen de kans om mee te profiteren van jouw inzichten.

Wat als ik 1 dagdeel niet mee kan doen of pas later kan aanhaken?

Laat dit ten minste ruim van tevoren weten. Als er geen bezwaren zijn tegen het opnemen van het dagdeel, kun je na afloop de opname bekijken en de oefeningen alsnog doen. Mocht dit geen oplossing bieden, dan bespreek ik graag mogelijke alternatieven met je.

Mag iemand anders mijn plaats innemen, als ik niet kan? 

Ja, dat kan zeker. In principe is iedereen, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau en loopbaantraject, welkom om deel te nemen aan deze driedaagse training. Het is echter wel belangrijk om dit in overleg te bespreken.

Wat zijn de kosten van de training? En hoe kom ik aan een kortingscode?

De totale investering die ik van jou en/of je werkgever voor het gehele Talentgedreven Leiderschaps Alignment Traject vraag is €1797,- ex btw. Dit is inclusief alle werkmaterialen en bonussen.
 
Omdat mijn missie is minstens een miljoen professionals te helpen hun moeiteloze succes te versnellen ben ik van mening ben dat elke professional ongeacht leeftijd, opleidingslevel en loopbaantraject toegang moet hebben tot deze training. De reden waarom ik soms in speciale gevallen of bij speciale gelegenheden kortingscodes uitdeel.

Ik adviseer je echter niet te wachten tot je zo'n kortingscode krijgt. Hoe eerder je deelneemt, hoe sneller je jezelf en je carrière een boost geeft. Intussen heb jij, door minder hard te gaan werken bijvoorbeeld die structurele salarisverhoging al gerealiseerd, waardoor je je investering misschien al wel hebt terugverdient. Het is absoluut de moeite waard vandaag nog in te stappen.

Waarom zou mijn leidinggevende of werkgever in mij willen investeren?

Na de driedaagse training zul je niet alleen een (nog) waardevollere bijdrage leveren binnen het team of het bedrijf, maar zul je ook merken dat je (nog) meer plezier hebt in je werk. Je zult jezelf en anderen beter begrijpen en je boodschap met meer zelfvertrouwen kunnen presenteren, waardoor je prestaties moeiteloos verbeteren. Dit is een win-win situatie voor zowel jou als je leidinggevende. Bovendien reserveert het bedrijf - als het goed is - jaarlijks zo'n €1800,- voor jouw individuele ontwikkeling. Wist je dat recente cijfers hebben aangetoond dat werknemers jaarlijks zeker 1,5 miljard aan opleidingsgeld laten liggen? Werkgevers zijn van mening dat hierdoor zowel de werknemers als het bedrijf tekort worden gedaan.

Ik heb al heel wat trainingen gedaan op dit gebied. Waarom zou ik dan toch nog meedoen als ik alles weet?

Je hebt al ervaring, dat begrijp ik. Mijn aanpak gaat echter verder dan de gebruikelijke oppervlakkige benadering van tools zoals DISC en Ikigai. Onder mijn begeleiding duik je dieper in de materie en zul je verrast worden door nieuwe inzichten. Tal van zeer ervaren en bekwame deelnemers gingen je voor en hebben al na één dag een schat aan nieuwe wijsheid opgedaan. Vertrouw op mijn 23 jaar ervaring binnen ICT-omgevingen, gecombineerd met mijn soms kunstzinnige aanpak die garant staat voor unieke inzichten. Gun jezelf deze kans op groei, verwondering en een vleugje magie tijdens deze unieke training. Ik beloof je dat als je er vol voor gaat en na de eerste dag geen enkel nieuw inzicht hebt opgedaan, jij of je werkgever - afhankelijk van wie de deelname heeft betaald - het geld terugkrijgt. Durf je het aan?

Hoe verschilt deze training van mijn sessies met de psycholoog?

Kort door de bocht? Een psycholoog richt zich vooral op de aspecten van je leven, vooral in werkcontext, die je belemmeren, waar je tegenaan loopt, of die zelfs tot je burn-out hebben geleid. Ze leren je vooral hoe je met deze uitdagingen om kunt gaan, met als doel vooruitgang te boeken. Met andere woorden, ze richten zich vooral op de moeilijkheden die je ervaart. Dat wat je tegenhoudt.

In het driedaagse Talentgedreven Leiderschap Alignment Traject draait het om het ontdekken van je talenten en kernwaarden om je leven erop af te stemmen. Mijn doel is dat je je bewust wordt van je ware zelf en van wat je van nature gemakkelijk afgaat, waar je dus van nature succesvol in kunt zijn en blijven, voor de rest van je leven. Omdat ik geloof dat 'waar je aandacht aan geeft, groeit', wil ik me vooral richten op je persoonlijke en professionele (leiderschaps)potentieel, gebaseerd op je talenten. Dat wat jouw moeiteloos succesvol maakt en in flow brengt.

Je hebt het altijd over 'MOEITELOOS' Succesvol zijn. Maar bestaat dat eigenlijk wel?

Absoluut! Als we 'moeiteloos' vrij vertalen naar "Ik hoef er helemaal, maar dan ook helemaal niets meer voor te doen," dan ben ik het met je eens dat dat niet bestaat. Net zoals ik ook niet geloof dat 'succesvol zijn' alleen draait om een dikke bankrekening en een Rolex om je pols.

Voor mij betekent "moeiteloos" dat jij in iets tig keer beter bent dan anderen die niet over jouw unieke talenten beschikken. Het betekent dat je er niet over hoeft na te denken omdat het gewoon 'jouw ding' is, en je glimlach niet van je gezicht gaat terwijl je meters maakt. Je herkent het vaak bij anderen aan de uitspraak: "Ik doe maar wat..." of "Dat kan toch iedereen?..."

Mijn missie is om minstens een miljoen mensen te leren hoe ze hun eigen moeiteloze professionele bestaan kunnen opbouwen, zodat ze er een leven lang op kunnen leunen. 

Wat jij verstaat onder 'succesvol zijn', hoor ik graag van je tijdens de training.

Kunnen we als team deelnemen aan deze training?

Ja, dat is zeker mogelijk. Elke training biedt ruimte voor maximaal 18 deelnemers. Tijdens het programma staat het bewust worden van ieders individuele talentgedreven leiderschapspotentieel. Wanneer alle teamleden deelnemen aan dezelfde sessie, kan dit begrip en inzicht vergroten in de diversiteit aan individuele drijfveren, sterke punten en communicatiestijlen binnen het team. Dit biedt een kans om elkaar in een veilige en positieve setting op een dieper niveau te leren kennen. Neem contact op als je als teammanager een aparte datum wenst.

Deze training vormt de kern van het 'Talentgedreven Leiderschap Alignment Traject' en vormt een solide basis voor het aanvullende 'Team Alignment Traject'. Hierin ligt de nadruk op het verbeteren van de samenwerking door onder andere verbeterde onderlinge communicatie en het creëren van een positieve teamcultuur."

Wordt de driedaagse training ook live gegeven?

Ja, absoluut! Deze training wordt jaarlijks (meestal rond eind oktober) ook live op locatie gegeven via open inschrijving. Als je interesse hebt, laat het me dan nu al weten. Ik kan je dan toevoegen aan een mailinglijst, zodat je je ruim van tevoren als 'early bird' kunt inschrijven zodra de data en locatie bekend zijn.

Als je wilt dat je hele team deelneemt op een datum die zowel jou als het team schikt, is het mogelijk om de training live op een locatie, al dan niet bij jou in de buurt, te organiseren.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat is bespreekbaar. Laat je niet tegenhouden door de investering! Hiermee ontzeg je jezelf de kans om moeiteloos succesvol te worden in datgene wat je het liefste doet en er ook nog aanzienlijk meer voor betaald krijgt. Bereken eens wat het je zou opleveren als je de komende 25 jaar €100 per maand meer zou verdienen. En dan hebben we het alleen nog over geld, nog niet eens over je werkgeluk, je gezondheid of de extra tijd voor je gezin. Natuurlijk is betaling in termijnen mogelijk. Laat het me weten.

Uniek en effectief leiderschapstraject

Wacht niet langer,
begin vandaag!

Zet de eerste stap naar groei.

Aarzel niet langer en ontdek jouw ware potentieel met ons Talentgedreven Leiderschaps Traject. Laat stress en belemmeringen achter je en omarm je talenten voor groei en moeiteloos succes.

Doe het nu

>