Plan een geheel vrijblijvend Strategiegesprek om samen een strategie uit te zetten voor jouw Moeiteloze Succes. 


Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw succesvolle toekomst!

Wat staat jou in de weg om moeiteloos je professionele bestaan en baan, bedrijf of business te kunnen managen? Kom erachter tijdens een circa 30 minuten durende online gesprek waarin we samen jouw situatie en een jouw passende strategie schetsen. 

Michelle Coert

Instructeur HaarVersorging

Ik had Ellen veel eerder moeten bellen. Uit angst voor 'negatieve shit' stelde ik het gesprek jarenlang uit. Bij Ellen ontdekte ik een positieve manier om mezelf opnieuw te leren kennen. Negativiteit bleef uit. Sinds haar coaching kies ik voor mezelf, volg ik mijn ware passies en ontmoet ik mensen bij wie ik mezelf durf te zijn. Ik sta stevig in mijn werk en geniet ervan. En oh, mijn chronische buikpijn is verdwenen.

Paul van Hegelsom

Onderwijsmanager ICT ROC

Met mijn handen in het haar belde ik Ellen. Als iemand mijn team in beweging kon zetten was zij het. Het liep helemaal niet. Het komende jaar moest er écht wat veranderen. Na mij aangehoord te hebben, stelde ze mij een aanpak voor die het team al binnen twee weken in beweging zette. Ik had haar veel eerder moeten bellen!

Hoe zou jouw leven eruit zien als ook jij zou weten hoe ook jij Moeiteloos Succesvol kunt zijn?

In de afgelopen 10 jaar heb ik succesvol talloze medewerkers, teamleiders, projectleiders, managers, bedrijfsleiders en ondernemers weten te inspireren, motiveren en begeleiden bij het behalen van ambitieuze doelen. Mijn bewezen S.U.C.C.E.S. Strategie heeft hen geholpen om individueel en, indien van toepassing, collectief succes te versnellen.

Plan je afspraak direct in mijn agenda

Er was een tijd waarin mensen na een kop koffie aan mijn keukentafel altijd rijker vertrokken dan ze binnenkwamen. En dan bedoelden ze niet alleen de koffie, maar ook de waardevolle tips en inzichten die ze mee naar huis namen.

Maar destijds noemde ik mezelf nog geen 'Leiderschap & Business Alignment Mentor'.

Nu wel. Vandaag de dag biedt het gratis Strategiegesprek jou de kans om online samen een virtueel 'kopje koffie' te drinken en de eerste waardevolle inzichten op te doen. Je zult meteen ontdekken of ik je inspireer en of ik iets voor je kan betekenen.

Omdat ik uit persoonlijke ervaring én professionaliteit weet dat leven en werken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zal ik vanaf ons eerste contact mijn creativiteit inzetten om je op een unieke manier te raken en je naar je nog onontdekte professionele potentieel te leiden. Dit alles in een gezonde balans tussen praktisch handelen en een goed gevoel.

>