Ben jij er klaar voor om naar jouw eigen Moeiteloze Succes te groeien?

Boek jouw gratis Strategiegesprek, waarin we samen in 20 minuten gaan bekijken waar jij zou moeten beginnen en hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het GRATIS strategiegesprek jou?

Binnen 20 minuten heb jij  helder waar jij jouw S.U.C.C.E.S. Strategie start

en wat daarin jouw eerste stappen zijn.

Vertel me in een 20 minuten durend Strategiegesprek

Waar jij van droomt    |    Wat je het liefste doet   |  Wat je daarin tegenhoudt

Dan vertel ik jou hoe ik je kan helpen Moeiteloos Succesvol te worden, te zijn en te blijven. Een leven lang!

Maak een afspraak, nog voordat je erachter komt dat je het leven van een ander hebt geleid.

Doe het vandaag nog!

Wat is jouw ambitie? Hoe zie jij jouw toekomst? Waar droom jij van?

Waar sta je? Leef jij het leven dat je graag zou willen leven? Of leef jij het leven wat je hebt? Voor velen vaak een groot verschil. Wat zijn jouw ambities? Waar droom jij van? Als jij over een aantal jaren in de spiegel kijkt. Wie hoop je dan te zien. Wat heb je dan bereikt. Waarvan wordt jij supergelukkig? Of ben jij al gestopt met dromen...

Wil je worden wie je bent?

Doen wat je het liefste doet? Wat houdt je tegen?

Ben je te vaak teleurgesteld? Voel je niet gehoord of gezien? Was het te veel gevraagd of heb je je te veel laten beïnvloeden door de mensen om je heen die je geadviseerd hebben het niet te doen, omdat 'het je toch nooit ging lukken'. Of weet je simpelweg gewoon niet hoe jij je dromen waarmaakt? Wat houdt jou tegen?

Hoe kan ik helpen? Wil jij ontdekken hoe het is te leven in lijn met jouw talenten?

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij, net als ieder ander, minstens één talent hebt. Talenten die je misschien nog niet eens hebt ontdekt. Als ik jou nu eens onthul hoe je jouw talenten inzet om jouw dromen waar te maken, zodat jij als gepassioneerde professioneel moeiteloos succesvol bent in dat wat jouw heel gemakkelijk afgaat. Lijkt je dat wat? 

Zij hadden eerder een strategiegesprek

Anouk Ghijsels

Operationeel Manager

"Baan- en beenloos lag ik in het ziekenhuis. Hulpeloos en hopeloos. Persoonlijk wist ik echt niet meer hoe het verder moest. Het gesprek met Ellen bleek een geschenk uit de hemel. Een half jaar later stond ik weer vol zelf-vertrouwen op twee gezonde benen. had ik een nieuwe erg leuke baan èn weer tijd voor mijn kinderen."

Paul van Hegelsom

Onderwijsmanager ICT ROC

"Met mijn handen in het haar belde ik Ellen. Als iemand mijn team in beweging kon zetten was zij het. Het liep niet. Het komende jaar moest er echt wat veranderen. Na mij aangehoord te hebben, stelde ze mij een aanpak voor die het team al binnen twee weken in beweging zette. Ik had haar veel eerder moeten bellen!"

Michelle Coert

Instructeur Haarverzorging

"Jaren eerder had ik Ellen moeten bellen. Ik stelde het uit, omdat ik bang was voor 'negatieve shit'. Ik was al niet blij. Van velen heb ik adviezen gehad die mij niet hielpen. Bij Ellen leerde ik mezelf op een positieve manier opnieuw kennen. De 'shit' bleef uit. Nu kies ik voor mezelf, doe ik wat mij echt past en ontmoet mensen waarbij ik mezelf durf te zijn. Ik sta sterk in mijn werk en heb lol. Ik geniet en o ja, ben van mijn chronische buikpijn af."

Over jouw moeiteloze succes

Hoi,

Ik ben Ellen

Er is een tijd geweest dat mensen na een kop koffie aan mijn keukentafel mij zeiden dat ze altijd rijker weggingen dan ze gekomen waren. En dan doelden zij niet op de koffie, maar op de tips en de inzichten die zij mee naar huis namen.


Toen noemde ik mijzelf nog geen 'Leiderschap & Business Alignment Mentor'.

Nu wel. Vandaag de dag is het gratis Strategiegesprek jouw kans met mij online 'een kop koffie' te drinken en de eerste inzichten op te doen. Je weet dan meteen of ik je inspireer en of ik wat voor je kan betekenen.

 

Omdat ik zowel uit persoonlijk ervaring als professie weet dat leven en werken niet van elkaar te scheiden zijn, zal ik mij vanaf het eerste contact creatief inzetten om je op enigerlei wijze te raken en mee te nemen naar je nog niet gekende professionele vermogen. Alles in een gezonde balans tussen 'praktisch handelen' en 'een goed gevoel'. 

Gratis S.U.C.C.E.S. Strategiegesprek?

Zo werkt het:

 1. 1
  Nadat jij je Strategiegesprek hebt gepland, ontvang je een mail ter bevestiging van de door jou gekozen datum en tijdstip. In deze mail staan ook enkele korte voorbereidende vragen die ons beiden helpen in het gesprek. 
  De voorbereidende vragen helpen jou alvast na te denken over je hulpvraag. Jouw antwoorden geven mij iets meer informatie over jou en dat waar je tegenaan loopt. Wel zo efficiënt.
 2. 2
  Na het insturen van je antwoorden op de voorbereidende vragen ontvang je een mail ter bevestiging van het gesprek met een link naar onze meeting. 
  De link geeft via je webbrowser direct toegang tot onze meeting via Zoom. Het is niet nodig om Zoom eerst te installeren..
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar.
  Via de Zoomlink uit de email ontmoeten we elkaar online. We bespreken waar je staat, waar je naar toe wil en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af.
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat/kunt.

Plan hier jouw gratis Strategiegesprek

Klik op de kalender hieronder en kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.


>