Over Mij

Hi,

Mijn naam is Ellen Loopstra

Al meer dan 25 jaar mentor ik met passie individuele professionals, teams en organisaties om meer uit zichzelf te halen. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat elke professional authentiek is en op basis daarvan moeiteloos succesvol kan zijn. Om dit mogelijk te maken kijk ik vooral naar 'de persoon achter de professional'. Mijn aanpak bevestigt iedere keer weer dat iedereen, en dan bedoel ik echt iedereen, minstens één talent heeft. Talenten waarvan sommige professionals zelf zich niet eens bewust zijn. 


Als zelfstandig ondernemer ben, heb ik inmiddels honderden individuele professionals en hun leidinggevenden, al dan niet in teamverband, geholpen hun persoonlijke talenten in lijn te brengen met de professionele missie van hun organisatie, hun team of onderneming. Zo geef je en de mensen en de business een boost.  

Sinds 2019 mag ik mij "International Bestselling Co-Author" noemen van het boek 'The Law of Brand Attraction'. Het boek bereikte al snel een nummer 1 notering in Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië en Japan. In Frankrijk haalde het de top 5.

ICT Maakt Magisch


Na 30 jaar ervaring in de Geo-ICT ben ik ervan overtuigd dat
Informatie, Communicatie en Technologie
niet zaligmakend, maar slechts ondersteunend zijn aan het volbrengen van professionele missies. 
Missies worden door de inbreng van 
Inspiratie, Creativiteit en Talenten
 pas magisch, 
omdat alleen dát de mens écht in beweging brengt!

Ik leg je het je in 2 minuten uit

Het kan zijn dat je mij al kent van:

  • Mijn werk bij diverse overheids instanties waar ik Complexe Geo-ICT projecten heb geleid
  • Teamssessies en trainingen bij bedrijven
  • De bouw en herbouw teams
  • Het begeleid ondernemers naar hun success
  • De SuccesCoach Sessie bij de Online Trainers Mastermind van Hugo Bakker.
  • Mijn Teamcoaching bij de diverse bedrijven.


  • Trainingen en Masterclasses waarin ik persoonlijk en professioneel leiderschap ontwikkel bij mensen tussen de 17 – 71 jaar...
  • Mijn lessen aan vol- en deeltijd studenten van Universiteiten, Hogescholen en HBO's naast de Post-HBO-opleidingen van bedrijven in “communicatie” & “management“
  • Mijn nominatie voor de Public Speakers Academy Award: Beste Europese Spreker 2018

Moeiteloos Succesvol


Zonder daarvoor harder de werken? 

Laat je inspireren door mijn

levenslust en levenslessen


Over de juiste mindset, miscommunicatie en andere misvattingen

...
...
...

Mijn Verhaal

Hoi,

Ik vertel je mijn verhaal

Een groot deel van mijn drijfveren om mensen te stimuleren om hun dromen na te jagen komt voort uit mijn eigen verhaal. Ik heb ervaren hoe het is om structureel ontmoedigd te worden om te doen wat je echt leuk vindt, terwijl het je niet lukt om te voldoen aan de normen van de systemen waar je zo hard je best voor doet. Ook weet ik hoe het voelt als je de moeite waard bent, maar noch persoonlijk noch professioneel wordt erkend. Ik ging er letterlijk aan onderdoor.

Voortdurende Strijd
Decennia lang heb ik gestoeid met onderwijssystemen en organisatiestructuren. Van jongs af aan deed ik vastberaden verwoede pogingen om aan de verwachtingen van de maatschappij, de managers die ik had en de dierbare mensen om mij heen te voldoen. Steeds harder werd ik geconfronteerd met de gevolgen van mijn voortdurende strijd mezelf een plek te geven binnen de structuren en systemen waaruit de samenleving is opgebouwd. Ik paste me voortdurend aan. Zonder succes. Ik raakte mezelf kwijt.

Schijn bedriegt
Ik wist de schijn al die jaren aardig op te houden. Een 'struggle' is het echter altijd geweest.
Als Scholier ben ik regelmatig 'te dom' bevonden. Nadat ik het tegendeel bewezen had ging ik studeren. Het studeren zelf was geweldig, maar voldoendes halen bleek een behoorlijke opgave. Toen ik ging werken werd het er eveneens niet beter. Zelfs in mijn latere rollen van Team-, Project- en Vestigingsmanager in loondienst bleef ik strijden

Moeiteloos leven in lijn met jezelf
Tot ik in 2006, letterlijk vechtend voor mijn leven, besloot ik het heft in eigen handen te nemen en te gaan leven naar mijn talenten, mijn waarden en mijn 'zijn'. Ik was ervan overtuigd dat er meer te halen viel uit het leven.

Loslaten
Ik koos ervoor mijn loondienst los te laten en werd Freelancer. Daarin leerde ik weer nieuwe levenslessen. Nu ruim 10 jaar na het aanvragen van mijn KvK-nummer, noem ik mezelf ondernemer, geniet ik van alle verworven vrijheden en leef volop in lijn met mijn eigen talenten. Met succes.

Van passie tot professie
Eindelijk doe ik wat ik vanaf mijn jeugd al echt leuk gevonden heb op basis van de talenten die niet op scholen worden onderwezen.  Ik heb mij ontwikkeld tot een Veranderkundig Expert die in staat is moeiteloos het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van de mens achter medewerkers, managers, ondernemers en studenten te vergroten. Het liefst in technische omgevingen.

Alignment
Door hun talenten, taal en taken in 'alignment' te verbinden met wat onze ambitieuze samenleving van vandaag van ons verlangt, kan iedereen op een zinvolle manier een eigen bijdrage leveren. Een moeiteloos succesvolle bijdrage, volledig congruent met wie we werkelijk zijn.

Beleef de Magie van Moeiteloos Succesvol zijn.
Een leven in lijn met je talent. Jouw waarden, talenten en verhaal vormen het
 fundament van wie je bent. Ik ben daar het levende bewijs van en kan niet wachten het jouw ook te leren. Moeiteloos Succesvol zijn voelt iedere dag weer Magisch.

Ga nu aan de slag met De 7 Sleutels tot Moeiteloos Succes

Laat me jouw reisleider zijn op weg naar jouw moeiteloze succes.

>