Moeiteloos Studeren?


Mini-Training 

Leer  in lijn met je Talent

Ma-avond 18 Maart
Di-avond 19 Maart
Ma-avond  25 Maart 

2024

van 19:00 - circa 21:30

 PSST... 
Weet je niet zeker of dit wat voor je is?
Schrijf je dan eerst in op de

Gratis Masterclass MoeiteloosStuderen.NU
op maandag 4 maart 2024 om 19:30

  2  6
Dagen
 
:
 
  1  8
Uur
 
:
 
  1  5
Minuten
 
:
 
  0  2
Seconden
 

You missed out!

Hey Student !!

 

ben jij 

Aanstormend ??


of aan het  

Stresssen,  Struggelen of  Switchen ?? 


omdat jij

 • Niet zeker weet of je wel de juiste studiekeuze maakt?
 • Twijfelt over welke studie je nu moet kiezen?
 • Graag een super-plan maakt voor een waardevol maar vooral supertof tussenjaar?
 • Wil uitvinden wat er nu écht bij je past of wat je leuk vindt, omdat je met de 'hulp' van je decaan en/of ouders niet verder komt?
 • Wil weten waarom jij niet Moeiteloos Studeert, omdat je aan het stoeien bent met jezelf en het onderwijssysteem?
 • Jouw studiejaren nog moeitelozer wilt doorlopen, dan je nu al doet?

Leer hoe jij in 'no-time' weet dat je écht de juiste keuze maakt


zónder
 

eindeloze onzinnige tests te doen
of
talloze studies te bezoeken

Ontdek in 3 avonden:

waar jij moeiteloos goed in bent,

wat jij echt leuk vindt en hoe jij aansluit op de wereld om je heen

 Kijk voorbij je studie om te leren, te leven en later een leven lang moeiteloos

te werken in lijn met je talent.


Maak kennis met de S.U.C.C.E.S Strategie om Moeiteloos te Studeren

Mini Training
 Leer in lijn met je Talent 

Tijdens deze mini-training maak je (opnieuw) kennis met jezelf. Je ontdekt je kernwaarden en talenten, welke het fundament vormen van wie jij bent. Zij wijzen je de weg naar hoe jij kan moeiteloos succesvol kunt leren in lijn met jezelf. Het zijn de indicatoren van jouw vuur, jouw verlangens maar ook je valkuilen.

Geen idee waar jij nu echt goed in bent? Is er te veel te kiezen? Wordt je gillend gek van alle goedbedoelde adviezen niet nergens op slaan? Wil jij niet het risico lopen aan de verkeerde studie te beginnen? Of ben je er achter dat de studie die je koos je niet past? Herken je dat?Jouw talenten en kernwaarden kun je zien als een GPS waarmee je moeiteloos navigeert door je leven. Tijdens deze mini-training inspireer ik je en begeleid ik je stapje voor stapje om een start te maken deze te integreren in je leven. In 3 avonden leg jij de basis voor een leven lang moeiteloos leren.  Zodanig dat jij genoeg zelfvertrouwen krijgt om je talenten, kernwaarden, vaardigheden en kwaliteiten te delen met de wereld.

Wat jij gaat doen?

Jij leert wat jouw talenten je vertellen over jouw Moeiteloos Succesvolle Toekomst. Je leert jouw talenten en kernwaarden gebruiken als een GPS voor jouw leven

Deze mini-training duurt slechts 3 avonden. De eerste twee avonden ontdek je vooral veel over jezelf. Je krijgt zicht op het fundament van jouw zijn en hoe je hierop voortbouwt voor de toekomst. 

Jij krijgt helderheid over wat jij de wereld te bieden hebt. In het verlengde van jouw drijfveren en dromen. De onbewuste aanjagers van jouw doen en laten.

Door je talenten en kernwaarden bij elkaar te leggen weet jij wat je de wereld te bieden hebt. Je krijgt daardoor helderheid betreft je eigen potentieel en hoe je dit in de nabije toekomst vrij kan maken. 

Jij krijgt eenvoudige invul-oefeningen waarin je verrassend makkelijk concrete antwoorden vindt op de meest lastige -vaak wat diepere- levensvragen. 

Stap voor stap neem ik je mee om je meer bewust te worden van signalen die je helpen om meer dicht bij jezelf te blijven en van daaruit goed voelende keuzes te maken. Een leven lang moeiteloos succesvol leven en werken in lijn met je talent. Gewoon door te zijn wie je bent.

Je krijgt een ander perspectief  aangereikt om naar jezelf te kijken. Handvatten die je in alle stadia van je leven houvast geven. Het 'anders kijken' leer je nooit meer af. 

Door anders naar jezelf te kijken gaan we voorbij het oordeel. Laten we eerlijk zijn, als je geconfronteerd wordt met je eigen valkuilen kan dit best pijnlijk zijn. Na drie avonden heb je geproeft van jouw potentieel en weet je hoe jij moeiteloos succesvol kunt gaan studeren.

Wat anderen ervan vinden?

Jasper Snel

Struggelende Student

''Ik was al twee keer gestart en ook weer gestopt met een studie. Intussen was ik erg aan mijzelf gaan twijfelen. Was ik wel geschikt om te studeren? In de Mini-Training vond ik eindelijk wat me echt paste. Uit de training bleek ook waarom de eerste twee studies het niet waren voor mij. Ik geloof er weer in.''

Jarno Oudendijk

Switchende Student

''Echt Top! Ik weet nu wie ik werkelijk ben en ben ik in staat om keuzes te maken die erg goed voelen. Het gaat nu ontzettend goed met mij. Iets dat mijn ouders ook opvalt. Na de Mini-Training met onder andere een talententest en andere handige tools snap ik mezelf. Mijn ouders vragen zich nog steeds af "Hoe dan? Zo ineens..."..''

Sanne Janssen

Eindexamen-Scholier

“Jeetje dit had ik veel eerder moeten doen. Ik had echt geen idee. En de gesprekken met mijn mijn decaan hielpen mij geen steek verder. In deze training kijk je naar jezelf en analyseer je wat je altijd al gedaan hebt. Wat er altijd al is geweest, maar waar je je nooit bewust van was. Ook heb uitgevonden of het vervolg HBO of WO moet zijn. Zo waardevol!'

Jasper Letsch

Eindexamen-Scholier

“Na meerdere omzwervingen was ik wel klaar met die middelbare school. Ik leek nergens te passen. Ik begon met een 4 gemiddeld aan al mijn schriftelijk eindexamen. Nooit gedacht dat ik het zou flikken. Maar wonderen bestaan. Zonder Ellen was dit nooit gelukt.' Het geeft je in No-Time een andere kijk op school,, studeren en jezelf. Ik heb ineens richting waarin ik ga".'

Hoe het werkt?

In deze mini-training worden de eerste 4 modules van de S.U.C.C.E.S. Strategie speciaal op maat voor eindexamen-scholieren en studenten in vogelvlucht doorlopen.


Start

De eerste twee avonden zijn kort op elkaar en behandelen twee modules: 1) Wie ben ik werkelijk en 2) Wie kies ik professioneel te zijn. Dit wetende volgen, een week later op de derde avond, de laatste twee modules: 3) Welke leeromgeving past mij het best en 4) Hoe bouw ik een support -team om mij heen.


Online leeromgeving

Na betaling ben je zeker van jouw deelname aan de online Mini-Training en heb je na de verstrekking van jouw persoonlijke inlogcode oneindig toegang tot al het materiaal in de online leeromgeving. Na de live-online Mini Training, waarin ruimte is voor jouw persoonlijke vragen, kun je zelf de lessen nogmaals bekijken en de oefeningen op een later moment in je leven in nog eens herhalen. 

Door wie wordt deze training gegeven?

Hoi,

Ik ben  Ellen Loopstra

Zelf struggelde ik decennialang met de verwachtingen van anderen. Zowel persoonlijk als scholier en student Fysische Geografie en later professioneel als Vestigings-, Team,- Project- of Informatiemanager binnen complexe sterk veranderende GeoICT-omgevingen, Carrière maakte ik wel, maar gelukkiger werd er niet van. Ik zag dat ook anderen zichzelf kwijtraken of zich verschuilen achter een professioneel masker dat ze stereotypeert en klein houdt. 

Om het persoonlijke potentieel vrij te maken, ontwikkelde ik een mensgerichte methode om professionals te helpen meer uit zowel én zichzelf, als hun baan of business te halen zodat beiden moeiteloos succesvol zijn.

Per toeval ontdekte ik dat de methodiek ook voor de aanstormende, stressende, struggelende of switchende  studenten erg effectief was. Vooral bij het uitzoeken wat je in de toekomst wil.

Tegenwoordig noem ik mijzelf Leiderschaps- & Alignment Mentor en breng ik persoonlijke Inspiratie, Creativiteit en Talenten (ICT) in lijn met professionele missies van Individuen, Coöperaties en Teams (ICT).


Met de oprichting van de AlchemICT Alignment Academy biedt ik niet alleen studenten maar ook managers, medewerkers en ondernemers de mogelijkheden zich te laten inspireren, te laten aanmoedigen en te leren hun eigen succes moeiteloos te creëren, te vergroten en/of te versnellen.

Het liefst leert ik je morgen nog kennen.

 

Jouw investering?

Vol zelfvertrouwen en authentiek in de wereld staan is goud waard !
Deze mini-training vraagt om een investering van slechts € 197,-

Deze mini-training start op Maandag 18 Maart 2023 om 19:30. Wees erbij!
De prijs is incl. btw

MINI training 
Leer in lijn met je TALENT

 • Drie avonden inspiratie en inzichten
 • Levenslange handvatten
 • Ruimte voor  persoonlijke vragen
 • Boordevol tips en strategieën
 • Simpele transformerende oefeningen
 • BONUS: Talenten & Vaardigheden Test
 • BONUS: Communicatie Tactieken

Ervaar jij

het studerende leven

als een groot feest ?


En...?

 

al Moeiteloos Succesvol ?


>