LIVE-Online 7-weekse via ZOOM vanaf 29 Maart 2022  (16:30 - 18:00)

Moeiteloos Werken 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie

Boost Jezelf én je Loopbaan.
Leer hoe jij moeiteloos succesvol wordt.

Jammer: Je hebt de vroegboekkorting gemist!

02
Dagen
:
 
22
Uren
:
 
03
Minuten
:
 
06
Seconden

You missed out!

Ben jij een gepassioneerde professional en komt je professionaliteit maar niet uit de verf?

 

Tijdens deze zevenweekse interactieve 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie worden jou de sleutels tot 
een authentieke leefstijl en jouw moeiteloze succes aangereikt. Je ontdekt dat alles wat jij nodig heb om moeiteloos succesvol te zijn er al is, wat voor jouw nu écht belangrijk is en jij leert hoe je dat inzet om jouw eigen succes moeiteloos te creëren of te versnellen. Pak de regie over jouw leven en loopbaan en creëer moeiteloos jouw eigen toekomst.

Ben jij graag succesvol in je werk?
En heb jij het liefst dat dat moeiteloos gaat?

Veel professionals kunnen wel wat moeiteloosheid gebruiken, momenteel. Helemaal als je ontslagen bent en zoekt naar een nieuwe baan of overweegt uit noodzaak voor jezelf te beginnen. Maar ook als je wel een baan hebt maar het niet zo lekker loopt, ben je aan het juiste adres. 

Ben je aan het zuchten of zwoegen?
Denk jij erover om je te laten bij- of omscholen?

In deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie ontdek je dat alles er al is, ongeacht je leeftijd, je opleidingsniveau of welk carrièrepad je gelopen hebt.

 

Is alle fut eruit, heb je geen idee hoe je nu verder moet en ben je zo wanhopig dat je de handdoek in de ring wil gooien?

Dan is deze 7-weekse helemaal voor jou. Een No-Nonsens training met een tikkie kunstzinnigheid waarin je ontdekt wat jou moeiteloos afgaat en hoe jij de wereld moeiteloos mooier kunt kleuren. Juist daar waar jouw persoonlijke en professionele zijn elkaar ontmoeten.

Een Leven en een Loopbaan in Lijn met Jezelf
 
Deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie helpt je moeiteloos te bouwen aan een loopbaan volledig in lijn met wie je werkelijk bent. Een moeiteloos succesvolle  loopbaan op basis van jouw authentieke zijn. 

'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie

omdat wij ook jou gunnen een Leuk Leven Lang Moeiteloos te Werken

7 Weken  -  7 Modules  -  7 Onthullingen

No-nonsense met een tikkie kunstzinnigheid
Een uniek product dat voortkomt uit een unieke samenwerking
 van twee zeer ervaren Life-Mentoring Masters met een Systemische Aanpak
Nelleke Scholten (The Unique Life Creator) en Ellen Loopstra (Alchemict)

In zeven wekelijkse Real-time Online ‘Maxi-Me’ Mentoring Masterclasses van anderhalf uur behandelen per module een ander thema. Tijdens de sessies ontvang je tips, strategieën, simpele en creatieve oefeningen, waar je die week mee aan de slag kunt. Tussentijds kun jij met jouw vragen bij ons terecht.

Na afloop heb jij weet jij hoe jij je Unieke Levensstijl vormgeeft en heb je de Sleutels tot jouw Succes in handen. Je leert hoe jij jouw talenten en creativiteit krachtig inzet om persoonlijk  en professioneel sterk te staan, je vrij te voelen en weer te groeien.

Zeven Modules

1: Ontbranden

Start

In een gezamenlijke Start ontbranden wij het innerlijke Vuur. Je leert ons, de andere deel-nemers en de manier van werken kennen. We bieden je een Vertrouwde Veilige Omgeving waarin wij je uitnodigen jezelf te zijn om het Maximale Uit Jezelf te halen. 

2: Ontdekken

Bestemming

Jij ontdekt jouw Bestemming en de weg er naar toe. Jij leert jouw eigen Waarden en Talenten kennen en krijg je inzicht in wat JIJ de wereld Moeiteloos Te Bieden hebt.


3: Ontmoeten

Relaties

Jij ontdekt welke privé- en zakelijke Relaties jou werkelijk verder helpen op jouw pad. Je begrijpt hoe jouw Wereldbeeld wordt gevormd. Je geeft woorden en beelden aan jouw Gewenste Toekomst en ontdekt wat jou op het lijf geschreven is.

4: Ontvangen

Vitaliteit

Jij leert hoe je zowel Mentaal als Fysiek – Persoonlijk én Professioneel Vitaal blijft of wordt. Je ontdekt welke Leefstijl zorgt voor jouw optimale Vitaliteit. Ook ontdek je hoe jij Passievol en Inspirerend Werk creëert voor jezelf.

5: Ontlasten

Leiderschap

Jij leert hoe jij de Regisseur van jouw eigen leven kunt zijn. Je ontdekt wat jij hebt te Managen en waar jij Leiding aan geeft in jouw leven. Je krijgt inzicht in wat je mag Loslaten. Het resultaat is dat je verantwoord jouw Unieke Leefstijl creëert.

6 : Ontplooien

Groei

Jij wordt je bewust van jouw Mindset, hoe deze jouw Persoonlijke en Professionele Succes bepaalt en hoe jij deze bewust inzet. Wij maken je vertrouwd met de Geheimen van jouw persoonlijke succes, zodat je niet meer te stoppen bent.

7: Ontzorgen

Richting

In deze laatste module brengen we helder in kaart waar jij nu -aan het eind van het programma- staat en laten wij jou zien hoe jij naar JOUW Volgende Level komt; op naar jouw uiteindelijke Bestemming.

Creëer kansen in tijden van verandering

Ben je bezorgd over je baan of het bestaan van je bedrijf? Of je nog wel kunt voldoen aan alle verplichtingen? Hoe zit het met je relatie, je gezin, familie?


Kun jij nog iets veranderen aan jouw situatie? Heb je er nog grip op? Is het je te veel? Kortom veel vragen, zowel persoonlijk als professioneel.


Het besef dat de wereld blijvend aan het veranderen is, groeit. Er is geen ontkomen aan. Dagelijks worden we gevoed met veel negatieve berichten.


Wacht jij af wat er komen gaat? Wij niet! Wij omarmen wat er WEL mogelijk is! Jij toch zeker ook?

Met onze REAL-time ONLINE 'Maxi-Me' MENTORING MASTERCLASSES helpen wij jou denken in oplossingen en laten jou ontdekken waar nieuwe kansen liggen. Zowel privé als zakelijk.


Ga je samen met ons op reis? Wij dagen je uit! Wij gidsen jou op jouw reis en geven je praktische tips en strategieën om uit de 'BEVRIES, VECHT of VLUCHT-modus' of 'WE WACHTEN HET WEL AF-stand' te komen èn te blijven. Wellicht je leven lang.

Ontmoet Je Mentoren

Nelleke Scholten en Ellen Loopstra,

beiden internationale auteurs,

hebben hun Kracht, Kennis en Kunde gebundeld


Een uniek product voortkomend uit een de samenwerking van twee zeer ervaren Life-Mentoring Masters met beiden een systemische aanpak en van mening dat 'persoonlijk' en 'professioneel' nooit écht van elkaar te scheiden is, dat ieder mens uniek is en dat iedereen moeiteloos succesvol kan zijn.

GEEF jouw UNIEKE LEVENSSTIJL VORM

Nelleke Scholten wordt ook wel 'The Unique Life Creator' genoemd.

Zij legt in deze training het accent op jouw PRIVÉ-LEVEN.
Zij neemt alle aspecten rondom jou onder de loep, gebaseerd op de Zeldzame Combinatie van de
Klassieke Ayurveda en NLP.

Zij neemt je mee op reis naar Gezondheid, Rijkdom en Geluk. 


"Be what others are afraid of to be, Be Authentic"

Word MOEITELOOS SUCCESVOL

Ellen Loopstra wordt ook wel 'The Art-of-Alignment Accelerator' genoemd.

Zij legt in deze training het accent op jouw WERKENDE LEVEN ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of loopbaan. Zij brengt daarbij jouw Persoonlijke Inspiratie, Creativiteit en Talent in lijn met jouw Professionele Missie. Gebaseerd op een magische combinatie van de meest succesvolle zakelijke strategieën, theorieën en modellenen en een tikje kunstzinnigheid. 

"How to Stand OUT, While Fitting IN" is all about being in Alignment with Your True Self.

EIGENZINNING - ANDERS - EFFECTIEF

Wat vonden zij van de Masterclass Serie

Jenny Mason

Startte erna haar eigen Onderneming

Het programma was perfect voor mijn transformatie!

De 'Ontdek je Passie-oefening', heeft me pas ècht geholpen mij te richten en in te zoomen op dat wat ik nu ècht ten diepste wil.


Het is niet te vergelijken met andere coachingstrajecten of trainingen.


Het is de eerste van de velen 'Wonderen' die er nog komen mogen, zodat ik de 'Magie van het Leven' met anderen kan delen!

Ik ben jullie enorm dankbaar!

Max van Willigenberg

Richtte erna een Stichting op

Het aandeel 'creativiteit' maakt dat het traject veel meer is dan 'coaching sessies online'.

Ik ben bovenal een denker. De manier waarop het aangeboden werd, maakt dat ik nu durf te vertrouwen op mijn intuïtie.


In de bijeenkomsten via Zoom werden diverse materialen gebruikt. Elk onderdeel vroeg iets voorbereiding vooraf en had daardoor een enorme impact.

Ik raad de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie aan, aan iedereen die bereid is een reis naar binnen te maken!

Tiffany Frasa

Had meteen erna een nieuwe toffe Baan

Uiteraard was ik sceptisch! Therapie ken ik ondertussen wel. Maar dit is hele andere koek.

In deze cursus, mentorclass, training, hoe je het noemen wil, ga je online op zoek naar je concrete doelen.


Je vindt uit wat voor type persoon je bent, met wie je botst en waarom. Je vindt uit welke gebeurtenissen en personen je tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden en je leert loslaten.

En dat allemaal in een paar weken. Ik raad nu deze training echt iedereen (!!) aan.

De Risico's

100%

100% van de deelnemers
ontdekt hun talent en weet wat hen moeiteloos afgaat 

80%

80% van de deelnemers
weet hun eigen toekomst opnieuw te formuleren

40%

40% van de deelnemers
maakt hun dromen nog voor  de gedroomde datum waar 

VOOR WIE NIET

Ben jij al SUPER SUCCESVOL en heb jij persoonlijk en professioneel alles al op de rit? Is er nergens ruimte voor verbetering? En hebben de beperkingen die we worden opgelegd geen enkel effect op jou? Dan is deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie NIETS VOOR JOU, maar...

VOOR WIE ZEKER WEL

Ben jij de professional die verlangt naar een Unieke Eigen Lifestyle en Moeiteloos Succes zowel privé als op het persoonlijke vlak, dan is deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie jou op het lijf geschreven. Wacht niet langer. We staan te trappelen om je te mogen ontmoeten. Schrijf je nu in. 

Het is de investering meer dan waard. Haal het maximale uit dit aanbod en pak de fantastische bonussen die we voor jou hebben klaargezet gratis mee. Aarzel dus geen moment, ontdek hieronder wat jouw bonussen zijn en schrijf je direct in. We kunnen niet wachten om je online beter te leren kennen!

BONUS

Bovenop

de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie ontvang je TIJDELIJK de volgende bonussen

 met een totale waarde van €1.960,00 ex BTW. 

Bonus 01
1 uur 1:1 Individuele Mentoring

Twee individuele mentoring sessies van 30 minuten: 1 sessie van Nelleke gericht op de persoonlijke zijn en 1 van Ellen gericht op je Professionele zijn. Totale waarde € 250,- ex BTW.

Bonus 02  
Levenslange handvatten

Naslagwerken, een verzameling unieke modellen en voor herhaling vatbare oefeningen met een toelichting. Je kunt je ze altijd raadplegen als jij je weg vervolgt. Ter waarde van €460,- ex BTW. 

Bonus 03
Voucher-Programma

Je kunt tot aan maar liefst € 1.250,- ex BTW aan waarde in vouchers bij elkaar sparen. Deze waarde kun je inzetten om de kosten voor een vervolg-training op weg naar jouw bestemming bij ons te verlagen. Vraag naar de details.

In het kort

WAT MAG jij VERWACHTEN?

Zeven Real-Time Online

'Maxi-Me' Mentoring Masterclasses

van anderhalf uur per week

No-nonsense met een tikje kunstzinnigheid

Eigenzinnig, uniek en Effectief

 • Niet één maar twee mentoren
 • Boordevol tips & strategieën voor privé en zakelijk
 • Simpele transformerende oefeningen  
 • Verschillende online werkvormen
 • Ruimte voor al jouw persoonlijke vragen
 • Een levenslange toegang tot de trainingsmaterialen
 • Een leven lang meer balans in je bestaan en baan
WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Een investering in jezelf

990.-

ex. BTW

Omdat je het waard bent!!

(Het niet doen kost je nog veel meer...)

 • Heb je een kortingscode?
 • Dan betaal je slechts 50%
 • Actieve deelname
 • Volledige betrokkenheid
 • Integriteit en respectPositieve bijdrage
 • Integriteit en respect
Geld Terug
garantie
100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd, dat de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie, mits jij er volledig voor gaat, je verder brengt in het creëren van je eigen unieke leefstijl en moeiteloze succes.

Vind je het niets? Laat het ons de eerste week van de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie waarvoor jij jezelf ingeschreven hebt en je krijgt 100% van je geld terug, zonder opgaaf van redenen. Wij durven dit aan omdat wij inmiddels veel deelnemers zoals jij heb geholpen. Wij weet wat voor ontwikkeling en groei er zowel persoonlijk als professioneel wordt doorgemaakt, na tijdens het volgen van de Masterclasses en doen van de opdrachten. 

Werkt dat?  Twee Mentoring Masters

Michel Kreileman

ZZP Geo-Infomatieanalist

 Ellen en Nelleke vullen elkaar perfect aan.

De dames hebben beiden hun eigen aanpak vanuit een eigen perspectief. Doordat ze dit gebundeld hebben in deze Masterclass Serie is het een legendarische totaal-ervaring. Ze hebben mij de ogen geopend.

Andrea Stavenuyter 

Senior Innovation Coördinator

 Volkomen op elkaar ingespeeld

Een unieke ervaring. Twee totaal verschillende persoonlijkheden en het zo vaak zo eens zijn met elkaar. Alsof ze het nooit anders gedaan hebben.

Froukje Knol

HR-Manager

Ideale combinatie die twee.

Ellen richt zich op je zakelijk zijn, Nelleke kijkt meer naar de lichamelijke balans van lijf en leden. 

Kun je niet wachten?

Boost jouw Business nu al. 

Start nu al. Nog voor de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie begint. Download het gratis E-book en ontvang direct 'Zeven Sleutels tot Moeiteloos Succes' in je mailbox.

>