Donderdag 9 maart 2023 19:30

Speciaal de Ondernemende Professional
in een Baan en/of met een Business  

Interactieve Online Masterclass 

Moeiteloos Ondernemen

door gewoon jezelf te zijn

Hoe jij als gepassioneerde professional -al dan niet in loondienst- jouw ondernemerschap inzet

om moeiteloos succesvol te zijn

 ZONDER

Er harder voor te werken   of   Van koers te veranderen   of    Je in te schrijven voor het zoveelste dure leertraject!


Heb je Stress? Struggle je? Stokt het? Of wil je gewoon Sneller?

Leer Moeiteloos Ondernemen 

middels de beproefde De S.U.C.C.E.S. StrategieMisschien ken je de term nog niet, maar 'Alignment' is waar de S.U.C.C.E.S. Strategie in de kern over gaat. Door je Persoonlijke Talenten in lijn te brengen met je Professionele Missie en alles daarop af te stemmen en nauw aan te laten sluiten, ben je in staat te transformeren van 'te veel en te vaag vaak frustrerend werk' naar 'in vrijheid vanuit verbinding werken aan dat wat je veel voldoening geeft'. 

Wat daarin het uitgangspunt vormt?

Jouw talent toont wie jij bent - Jouw talent bepaalt jouw toekomst - 

Jouw talent is jouw fundament

In deze Masterclass maak je kennis met de S.U.C.C.E.S. Strategie. Uiteraard een strategie die zeer geschikt is voor 'de Ondernemer' maar ook voor de Ondernemende Professional in Loondienst. Gebleken is dat ook 'de werknemer' of 'de manager' die klaar zijn met ploeteren en/of met minder inspanning moeiteloos meer wil presteren er baat bij hebben. Mis 'm niet!


Hoe zou het zijn als jij het gevoel hebt, nooit meer te hoeven werken?

In deze Gratis Masterclass onthul ik, Ellen Loopstra, naast de S.U.C.C.E.S. Strategie nog drie geheimen: Dé Sleutels tot een Moeiteloos Succesvolle baan of business en een mooi bestaan.

Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal laat ik zien hoe ik, na een eeuwige strijd met onderwijssystemen en organisatiestructuren gekomen ben tot waar nu sta. Ik leef, ik leer en ben Moeiteloos Succesvol in lijn met mijn talent. Ik zou willen dat iemand mij die sleutels jaren eerder al had aangereikt. 

Wat je nog meer ontdekt in de Masterclass Moeiteloos Ondernemen

(Duur: 1,5 uur) 

  • Sleutel #1: Wat ze je nergens leren maar onmisbaar blijkt om een moeiteloos mooi bestaan en eigen baan of business op te bouwen.
  • Sleutel #2: Hoe jij naadloos aansluit op de bestaande systemen en structuren van de samenleving, ook als ze je niet lijken te niet passen.
  • Sleutel #3: Hoe jij soepel meebeweegt met veranderingen zonder jezelf te verliezen, zodat je iedere dag het verschil kunt maken. 
>