Speciaal voor Ondernemende of Managende Professionals

met een

Business of Bedrijf 

vrij 5 april om 15:30 of woe 17 april 19:30 2024

Interactieve Online Masterclass 

Moeiteloos Succesvol

Zonder stilstand, stress of struggles

of gewoon sneller

je gedroomde doelen halen

 middels de beproefde S.U.C.C.E.S. Strategie

 

Wil jij als professional jouw Succes in jouw 

BUSINESS of BEDRIJF

moeiteloos versnellen?

Ben jij het ondernemen zat, omdat het iedere dag weer zweten, zwoegen of zuchten is? Of ervaar je stress omdat je iedere dag weer harder lijkt te moeten werken? Misschien sta jij op het punt het zoveelste opleidingstraject te starten, omdat je denkt dat je nog niet goed genoeg bent? Of wordt je moe van jezelf, omdat jij al tig keer van koers veranderd bent, op zoek naar wat het wél is?

Hoe zou jouw leven eruit zien als ook jij zou weten hoe ook jij Moeiteloos Succesvol kunt zijn?

De afgelopen 10 jaar heb ik talloze ondernemers en leiders van bedrijven op een simpele manier weten te inspireren, motiveren en leren hun individuele en collectieve succes te versnellen door steeds weer dezelfde S.U.C.C.E.S. Strategie toe te passen. 

Door te weten wie je werkelijk bent, je bestaansrecht bekrachtigen, je bestemming helder in beeld te brengen en een ondersteunend systeem en supportteam te bouwen is bewezen dat je in staat bent je gedroomde doelen sneller behalen zonder er hard voor te hoeven werken.

Iedere keer weer bewijzen de mensen en organisaties waar ik mee werk dat het wel degelijk kan: Moeiteloos Succesvol zijn. Dat geldt ook voor jou! Nieuwsgierig?

In deze Gratis Masterclass onthul ik, Ellen Loopstra, naast de S.U.C.C.E.S. Strategie nog drie geheimen: Dé Sleutels tot een Moeiteloos Succesvol bedrijf of business en een mooi bestaan.

Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal laat ik zien hoe ik, na een eeuwige strijd met onderwijssystemen en organisatiestructuren gekomen ben tot waar nu sta. Ik leef, ik leer en ben Moeiteloos Succesvol in lijn met mijn talent. Ik zou willen dat iemand mij die sleutels jaren eerder al had aangereikt. 

Wat je ontdekt in de Masterclass Moeiteloos Succesvol

(Duur: circa 90 minuten) 

  • Wat de S.U.C.C.E.S. Strategie inhoudt en hoe simpel die wel niet is.
  • Hoe de S.U.C.C.E.S Strategie stapsgewijs in te zetten is, voor het versnellen van zowel het individuele als collectieve succes. Hoe het ook voor jou werkt,  ongeacht je leeftijd, opleidingslevel of loopbaan.
  • Hoe jij jouw individuele succes moeiteloos vandaag nog zou kunnen versnellen. Wat heb jij nu te doen, om moeiteloos succesvol te kunnen zijn.
  • BONUS: De drie best bewaarde geheimen: Dé Sleutels om een moeiteloos mooie baan, business of bedrijf te bouwen, die aansluit op de samenleving, zodat je iedere dag weer met veel voldoening hét verschil maakt. 

Ruim 70% van alle professionals vindt hun werk niet écht leuk of werkt te hard.


Behoor jij tot die 70%? 

"De methodiek zit logisch en ongelofelijk goed in elkaar. Staat als een huis. Ik ben aangenaam verrast en ben er mee aan de slag gegaan." 

Coördinator Art & Cultural & Histoty Studies ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM

Ben jij er van overtuigd dat je hard moet werken om het succes te bereiken waar je naar verlangt?


Moeiteloos Succesvol zijn is veel gemakkelijker zijn dan je denkt. Veel medewerkers, teamleiders, projectleiders, managers, directieleden en ondernemers weten simpelweg niet welke stappen ze te zetten hebben, werken keihard en doen er soms een heel leven lang over om te ontdekken hoe het gemakkelijker kan. Op basis van mijn ervaringen de afgelopen 30 jaar heb ik het wiel voor je uitgevonden. Het enige dat je te doen staat is de simpele S.U.C.C.E.S. strategie stap voor stap te volgen om ook jouw moeiteloos succes te bereiken.

Van baaldagen tot en met burn-outs


Schokkende cijfers tonen aan dat meer dan dan 70% van de professionals hun werk niet echt leuk vindt. Niet raar als je bedenkt dat vrijwel iedereen wordt gevraagd hard of nog harder te werken. Met 'baaldagen' tot en met 'burn-outs' aan toe. Daar komt bij dat velen denken dat 'werk' je veel moeite moet kosten, wil je er voor betaald krijgen. Het ziekteverzuim rijst de pan uit.

Wil jij af van jouw moeheid, moedeloosheid of moeizame bestaan? Het kan!! Sta jij open voor een mindset-shift?

"Na een burn-out, verwonderen mijn manager en bedrijfsarts zich over mijn snelle herstel en leiderschap. Onbekenden zeggen dat ik straal." 

Onderwijsadviseur MOVARE

 In de S.U.C.C.E.S. Strategie staat
'De mens' centraal 

"Deze masterclass was voor mij dé start geweest om weer in mijn flow te komen, mijn vleugels uit de slaan en koers te zetten naar mijn stip op de horizon."

Zelfstandig ondernemer ANGELSHEART

In lijn met je talent, ondersteund door de techniek, op weg naar jouw toekomstige bestemming


De kunst is te werken in lijn met je talent. Je persoonlijke talenten draag je je hele leven lang al bij je. Door je persoonlijke talenten in lijn te brengen met de professionele missie van de baan, de business of het bedrijf waarin je zit, wordt werken moeiteloos. Laat je je in je werk daarbij door de moderne technologie effectief ondersteunen gaat het stromen.

50% meer plezier, 58% meer performance en
72% meer presteren

JOUW TALENT...
Toont wie je bent
Bepaalt jouw toekomst
Is jouw fundament

Bewezen meer plezier, hogere performance en betere prestaties.


LSA Global heeft met onderzoek in meer dan 410 bedrijven binnen 8 industrieën aangetoond dat het plezier met meer dan 50%, de performance met 58% en de prestaties met 72% toenemen als je talenten, techniek, teams en het lonkende toekomstperspectief met elkaar in lijn brengt. Aangetoond is dat ook het ziekteverzuim met 21% en verloop binnen de organisatie met 12% dalen. Professionals, teams en organisaties dragen zijn moeiteloos van meerwaarde en dragen zinvol bij aan het bereiken van de beoogde bestemming van hun business of bedrijf. Ben jij al op jouw bestemming?

"Zeer inspirerend!  Niet alleen voor mijzelf.  Ook het MT voorgesteld er in het kader van organisatieontwikkeling iets mee te doen." 

Manager informatiebeveiliging 
DatabeheerOrganisatie Overheid

Wat als jij het gevoel hebt nooit meer te hoeven werken?

WIE JE OOK BENT...
Ook jij hebt minstens één talent

>