Live Online Event

Talentgedreven Leiderschaps Traject

Ontdek, ontwikkel en blink uit op basis van jouw unieke talenten met de S.U.C.C.E.S. Strategie. Krijg inzicht hoe jij jouw unieke persoonlijkheid inzet om je professionele leiderschapskwaliteiten moeiteloos te verbeteren. 

Zit je vast in een sleur, heb je last van werkstress, twijfel je aan jezelf of droom je soms zelfs van een andere carrière omdat je harde werk je geen plezier en voldoening schenkt? Voel je dat je veel meer te bieden hebt, maar het komt er niet uit? Met als gevolg een gevoel van ontevredenheid, uitputting, en gemiste kansen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien?

Wellicht herken jij je in onderstaande punten:

 • Voel jij je uitgeput of is het je af en toe gewoon te veel?
 • Twijfel je over eigen kunnen en overweeg je het roer om te gooien en totaal iets anders te zoeken?
 • Werk je te hard en haal je geen plezier en voldoening meer uit je werk?
 • Je hebt het gevoel dat je niet volledig uit de verf komt?
 • Heb je het gevoel dat je in groei wordt geremd en je te weinig kansen krijgt om je verder te ontwikkelen?

Meld je dan aan voor het Talentgedreven Leiderschaps Traject.

Hoe anderen het hebben ervaren

Peter Wiggers

Onderwijsadviseur

Met vroeg me: "Wat is er met jou gebeurd?" Ik leek spontaan uit mijn Burn-Out te zijn gestapt. Ik straalde! Op het werk ontdekte ik dat ik met minder inspanning meer invloed had. 

Barbara Buitenhuis

Informatiemanager, Gemeente Almere

Je eigen essentie kennen lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Dankzij Ellen ben ik moeiteloos naar mijn kern gebracht. Ze bevrijdde me van het beklemmende DISC-label.

Als  'Wat je doet' en 'Wie je bent' in lijn zijn, 

zullen voldoening en succes moeiteloos volgen.

Dit is wat we gaan doen

In onze training richten we ons op het ontdekken wie je werkelijk bent, wat je wilt en hoe je daar komt. We leren je hoe je je persoonlijke verhaal en verlangens identificeert en krachtig overbrengt. Ook duiken we in het herkennen van verschillende persoonlijkheden en wat jouw natuurlijke stijl is van communiceren en hoe je die van anderen herkent. Je wordt je bewust van dat waar jouw hart harder van gaat kloppen en leert hoe je richting geeft aan jouw loopbaan. Met andere woorden: 'Waarin ben jij Moeiteloos Succesvol?' en 'Wat is jouw Professionele Missie?' 

Voor Wie

Gericht op de individuele professional die zijn talent wil leren kennen
 en daar zijn leiderschap op wil baseren.

Investering: €1797,- excl. btw
(kortingscode of vraag je werkgever)

Aanmelden met 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Wat het traject je gaat opleveren

 • Krijg inzicht in jouw talentgedreven leiderschapspotentieel en weet hoe je persoonlijk kunt groeien.
 • Leer werken met een succesvolle systemische methodiek voor een andere kijk op je werk, waardoor je doelen behaalt en voldoening uit je werk haalt.
 • Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en leer die van de andere te herkennen om elkaar te te kunnen ondersteunen en zo met iedereen een divers maar gelijkwaardig team te vormen.
 • Verbeter je overtuigende communicatie en presentatievaardigheden voor een heldere boodschap om beter begrepen te worden.
 • Ontdek jouw persoonlijke verschijning, vaardigheden en valkuilen.
 • Verhoog je effectiviteit, behoud je focus en behaal met minder inspanning betere resultaten in minder tijd.
 • Ontdek je persoonlijke 'Waarom' voor meer voldoening en betekenis in je dagelijkse taken.
 • Vergroot je werkplezier en bevlogenheid, zowel op het werk als in je privéleven.

Kortom, na deze training weet je wie je werkelijk bent, wat je het gemakkelijkst doet, wat je wilt en hoe je er komt en wie je daarbij kan helpen.

Nog meer blije berichten

Ton de Rooij

Trainer & Coach voor Technici

'Moeiteloos succesvol'.  Het klinkt niet alleen mooi, via Ellen komt het ook binnen handbereik.

Anita Beuvink

Sr Professional Novem

Absoluut een eye-opener! Het zet je aan het denken, is voelbaar en heeft impact. Anders dan anders.

Astrid Schaap

Sr. Projectondersteuner Drechtsteden

Een verademing. Eindelijk volledig mezelf zijn, zonder de neiging of noodzaak een masker op te zetten.

Over Ellen

Vrijwel mijn hele leven heb ik geworsteld met de verwachtingen van anderen. Als scholier, later als student Fysische Geografie en vervolgens in mijn professionele carrière als Adviseur en Vestigings-, Team-, Project- of Informatiemanager. Ik werkte binnen complexe en sterk veranderende omgevingen. De aanhoudende druk om aan alle verwachtingen te willen voldoen, maakte dat ik mezelf steeds meer kwijt raakte. Deze worsteling maakte niet alleen mij ongelukkig. Ik merkte dat ook anderen zichzelf door de druk verloren of zich verscholen achter een professioneel masker dat hen stereotypeerde en beperkte in hun kunnen. Vijf jaar nadat het mij eindelijk gelukt was deze vicieuze cirkel te doorbreken, koos ik ervoor afscheid te nemen van mijn vaste baan. 

Als ondernemer wil ik nu anderen helpen uit beperkende situaties te stappen, door ze te helpen te ontdekken wat hun unieke talenten zijn en hoe ze deze kunnen benutten in hun werk. Mijn doel is om hen het plezier en de voldoening te laten ervaren die voortkomen uit het werken op basis van hun eigen talenten. Voorbij de diploma's, vanuit ieders eigen kracht. Hiervoor hanteer ik al jaren de S.U.C.C.E.S. Strategie. Dit is een innovatieve methode die professionals stimuleert talentgedreven leiderschap te ontwikkelen en ze ontdersteunt om het beste uit zichzelf én hun carrière te halen terwijl ze zinvol bijdragen aan de missie van het bedrijf. Het resultaat is moeiteloos succes voor beide partijen.

Bonussen

Bovenop de Training Talentgedreven Leiderschap t.w.v. €4.970,- ex BTW
ontvang je
tijdelijk de volgende bonussen
 met een totale waarde van maar liefst €10.241,00 ex BTW.

Bonus 1
1:1 Mentor Momenten

We starten met een Startgesprek 1:1 op basis van de de door jouw gegeven antwoorden op een Quick Scan, waarin jij ontdekt wat voor jou persoonlijk de belangrijkste sleutel is tot jouw succes.Op alle drie de dagen van de live-Zoomtraining is er aan het einde middag tijd ingeruimd voor al jouw persoonlijke vragen en help ik je moeiteloos verder.

Totale waarde coaching en mentor- gesprekken € 807,- ex BTW.

Bonus 2

Oneindig Toegang

Alle tips, moeiteloze strategieën en waardevolle persoonlijke inzichten en ontvangen feedback kun je als levenslange handvatten in een je aangeboden stevig werkboek bundelen en blijven -indien beschikbaar- voor jou ook in de online lesomgeving nog lang oneindig te raadplegen. Je kunt je ze altijd weer raadplegen als jij je professionele pad vervolgt. Totale waarde naslagwerken  €1.247,- ex BTW.

Bonus 3

Het S.U.C.C.E.S. Stappenplan

In de Online Masterclass Moeiteloos Succesvol zet ik aan de hand van mijn eigen levensverhaal de S.U.C.C.E.S. Strategie voor je uiteen. Tijdens de training doorlopen we het plan stap voor stap om het op jezelf toe te passen. Inclusief een accurate Talenten-Test, effectieve Communicatie Strategieën en een Gouden Pitch-Presentatie. De kern van theorieën  is ontleend aan grootheden als Tony Robins, Steven Covey, Byron Katie, Carl Jung, Paul de Blot, Jan Bommerez, Andy Harrington, Robert Rosenboom en vele anderen.Totale waarde van €8.187,- ex BTW

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT staan bekend om hun integrale en systemische aanpak, die vaak onopgemerkt diepgaand is. We kijken naar alles binnen de context waarin de uitdagingen zich voordoen en houden rekening met de geschiedenis die ermee verbonden is. In de trainingen zien de wereld vanuit het perspectief van 'wederzijdse beïnvloeding', en niet alleen vanuit een eenvoudig oorzaak-gevolg denken. Hierdoor biedt Ellen je een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze jouw potentieel vrij. 


Wat je tijdens deze training ontdekt, kan niet worden afgeleerd of vergeten. Het vormt het fundament voor een gelukkig persoonlijk en professioneel leven in harmonie met jezelf op basis van je talenten.

Het transformeert jouw toekomst en opent de deur naar jouw succes.

In het kort

WAT MAG Jij VERWACHTEN?

Drie volle dagen

LIVE-Online Training

via Zoom 

No-nonsense met een tikje Kunstzinnigheid

Eigenzinnig, Uniek en Effectief

 • Quick Scan
 • Meerdere 1:1 Coaching en Mentor Momenten
 • Inleidende Interactieve Masterclass
 • Intensieve Leiderschaps Training 
 • Boordevol tips & strategieën
 • Simpele transformerende oefeningen.  
 • Verschillende online werkvormen
 • Ruimte voor al je persoonlijke vragen
 • Oneindige toegang tot de trainingmaterialen
 • Je leven lang meer in lijn met jezelf
WaT VERWACHT IK VAN JOU?

Een investering van

1797

excl. btw

Omdat je het waard bent!! 
(Het niet doen kost jou

of je leidinggevende veel meer...)

 • Heb je een kortingscode?
 • Dan betaal je een %
 • Actieve deelname
 • Volledige betrokkenheid
 • Integriteit en Respect
 • Open Mind
 • Gelijkwaardigheid
 • Wederkerigheid
 • Een positieve bijdrage
GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat de training, mits je er volledig voor gaat, je aanzienlijk verder zal brengen in het bereiken van jouw eigen moeiteloze succes.

Mocht de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoen, laat het mij weten tijdens de eerste dag van de Training, waarvoor je je hebt ingeschreven. Zonder opgaaf van redenen ontvang je dan 100% van je geld terug. Ik durf deze garantie te bieden omdat ik al veel professionals zoals jij heb geholpen en heb gezien welke persoonlijke en professionele stappen ze hebben gezet na het verkrijgen van de eerste inzichten tijdens deze training.

Veelgestelde Vragen

Hoe ziet de training eruit? 

De training bestaat uit twee aaneengesloten trainingsdagen en een later geplande derde dag. De eerste twee dagen zijn voor alle deelnemende professionals identiek en gaan in op je professionele Bestaan. De derde dag wordt voor de aparte doelgroepen (afhankelijk van of je een Baan hebt, of je manager bent van je eigen Business(team) of dat je je eigen Bedrijf runt) bij voldoende aanmeldingen op verschillende dagen gegeven. Afhankelijk van de groepsgrote en samenstelling wordt er soms voor gekozen om de doelgroepen elkaar te laten inspireren. Totaal drie dagen waarin jij stap voor stap aan de slag gaat met de in de training geboden eenvoudige strategieën en simpele transformerende oefeningen, zodat je na deze driedaagse training weet wie je bent, wat jouw gemakkelijk afgaat, wie je kiest te zijn, wat jouw lonkende toekomstperspectief is en hoe je daar kunt komen. 

Wat zijn de data en tijden van de training? 

De training wordt drie keer per jaar gegeven en duurt drie dagen. De eerstvolgende staat gepland op donderdag 16, vrijdag 17 en vrijdag 24 mei 2024. Mocht je die data niet kunnen maar wel willen deelnemen, moet je me dat even laten weten. Bij veel vraag las ik extra data in.

Alle drie de dagen starten we om 10:00. Van circa 12:00 tot 14:00 houden we een lange pauze waarin je tijd hebt om andere belangrijke dingen te doen (kinderen halen, wandelen, hond uitlaten, een mail uitdoen, telefoontje plegen) of lekker te lunchen terwijl je je verwondert over al je opgedane inzichten. Vanaf circa 16:00 is er tijd voor al je persoonlijke vragen en reflecties.

Worden de sessies opgenomen?

Deze trainingsdagen worden NIET opgenomen zonder de toestemming van de deelnemers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gezicht ergens in beeld komt als je dat niet wilt.

Wat als er bekenden van mij in dezelfde training zitten?

Het hele programma is gericht op jou als individu. Jij bepaalt zelf wat je aan de andere deelnemers toevertrouwd. Het is mogelijk om alle inzichten die je opdoet voor zelf te houden. Besef wel dat jij waarschijnlijk niet de enige bent dit tegen dingen aanloopt. Als jij jouw eye-openers durft te delen, geef je mij en de andere deelnemers de kans jou beter te leren kennen, je te ondersteunen in jouw proces, terwijl jij hen de kans biedt mee te liften op jou inzicht.

Ik kan 1 dagdeel echt niet meedoen. Wat nu?

Maak dat in ieder geval ruim van te voren kenbaar. Als er geen bezwaren zijn om het dagdeel op te nemen, kun je na afloop de opname terugkijken en de oefeningen alsnog maken. Mocht geen oplossing bieden, bespreek ik graag mogelijke andere opties met je.

Mag iemand anders mijn plaats innemen, als ik niet kan? 

Ja dat kan. In principe kan iedereen ongeacht leeftijd, opleidingslevel en loopbaanverloop aan deze driedaagse training deelnemen. Wel graag in overleg.

Hoe kom ik aan een kortingscode?

Omdat ik van mening ben dat iedere professional deze driedaagse training zou moeten kunnen volgen, deel ik in bijzondere gevallen of naar aanleiding van speciale acties wel eens een kortingscode uit. Ik raad je je deelname niet uit te stellen totdat je zo'n kortingscode te pakken hebt. Hoe eerder je deelneemt, hoe eerder jij jezelf en je carrière een boost geeft en je je investering -bijvoorbeeld door structurele een salarisverhoging terwijl je minder hard bent gaan werken- terug verdient hebt. Meer dan de moeite waard.

Waarom zou mijn leidinggevende of werkgever in mij willen investeren?

Buiten het feit dat jij na de driedaagse training, een (nog) waardevollere bijdrage gaat leveren binnen team of het bedrijf, zal merkbaar zijn dat jij (nog) meer plezier hebt in je werk, jij jezelf en anderen beter begrijpt, jezelf en je boodschap met meer zelfvertrouwen presenteert en jij je prestaties moeiteloos verbetert. Een win voor jezelf en je leidinggevende. Bovendien wordt er -als het goed is- vanuit het bedrijf jaarlijks een bedrag van zo'n €1800,- voor jouw individuele ontwikkeling gereserveerd. Wist je dat recente cijfers hebben aangetoond dat werknemers jaarlijks zeker 1,5 miljard aan opleidingsgeld laten liggen? Daarmee doen ze zichzelf en het bedrijf tekort, zeggen werkgevers.

Ik heb al heel wat trainingen gedaan op dit gebied. Waarom zou ik dan toch nog meedoen als ik alles weet?

Je hebt al ervaring, dat begrijp ik. Mijn benadering reikt echter voorbij de reguliere oppervlakkige benadering van de tools als DISC en Ikigai. Onder mijn begeleiding ga je de diepte in en zul je verrast worden door nieuwe inzichten. Voor jou hebben er al meer zeer ervaren en bekwame deelnemers gehad. Ook zij hadden na een dag al een een schat aan nieuwe wijsheden verzameld. Geloof me, mijn 23 jaar werkervaring binnen ICT-omgevingen in combinatie met mijn soms kunstzinnige aanpak staat garant voor unieke wijsheid. Gun jezelf deze kans op groei, verwondering en een vleugje magie in deze unieke training. Ik beloof je dat als jij er vol voor gaat en je na de eerste dag nog geen enkel nieuw inzicht hebt opgedaan, jij of je werkgever -afhankelijk van wie jouw deelname betaald heeft- het geld terug krijgt. Durf je het aan?

Hoe verschilt deze training van mijn sessies met de psycholoog?

Kort door de bocht? Een psycholoog bespreekt met jou met name die dingen die je in het (werkende) leven belemmeren, waar je tegenaan loopt of je in een burn-out hebben laten belanden. Psychologen leren je met name om om te gaan met dat wat jou in het leven overkomen is met het doel verder te kunnen. Kortom: Ze bespreken met name dat wat je NIET gemakkelijk afgaat.
In de driedaagse training -onderdeel van het Talentgedreven Leiderschap Alignment Traject- richten we ons op wat je talenten en kernwaarden zijn. Het gaat er mij om dat jij je bewust wordt van wie je werkelijk bent en dat wat jou juist gemakkelijker dan gemiddeld afgaat en waar jij dus moeiteloos succesvol in kunt worden, zijn en blijven. Een heel leven lang. Omdat ik van mening ben dat 'dat wat je aandacht geeft groeit', gaat mijn aandacht het liefst uit naar jouw persoonlijke en professionele (leiderschaps)potentieel op basis van je talenten. 

Je hebt het altijd over 'MOEITELOOS' Succesvol zijn. Maar bestaat dat eigenlijk wel?


Absoluut! Als we 'moeiteloos' vrij vertalen naar "Ik hoef er helemaal, maar dan ook helemaal niets meer voor te doen," dan ben ik het met je eens dat dat niet bestaat. Net als ik evenmin geloof dat 'succesvol zijn' alleen draait om een dikke bankrekening en een Rolex om je pols.
Voor mij betekent "moeiteloos" dat jij in iets tig keer beter bent dan anderen die niet over jouw unieke talenten beschikken. Het betekent dat je er niet over hoeft na te denken omdat het gewoon 'jouw ding' is, en je glimlach niet van je gezicht gaat terwijl je meters maakt. Je herkent het vaak bij anderen aan de uitspraak: "Ik doe maar wat..." of "Dat kan toch iedereen?...".
Wat jij verstaat onder 'succesvol zijn', hoor ik graag van je tijdens de training.

Kunnen we als team deelnemen aan deze training?

"Ja, dat is zeker mogelijk. Elke training biedt ruimte voor maximaal 18 deelnemers. Tijdens het programma ligt de focus op het bewustworden van ieders individuele talentgedreven leiderschapspotentieel. Wanneer alle teamleden deelnemen aan dezelfde sessie, kan dit begrip en inzicht vergroten in de diversiteit aan individuele drijfveren, sterke punten en communicatiestijlen binnen het team. Dit biedt een kans om elkaar op een dieper niveau te leren kennen in een veilige en positieve setting.

Deze training is de kern van het 'Talentgedreven Leiderschap Traject' en vormt een solide basis voor het aanvullende 'Team Alignment Traject'. Hierin ligt de focus op het verbeteren van samenwerking door onder andere verbeterde onderlinge communicatie en het creëren van een positieve teamcultuur."

Wordt de driedaagse training ook live gegeven?

Ja, zeker! Deze training wordt jaarlijks (meestal rond eind oktober) ook live op locatie gegeven via open inschrijving. Als je interesse hebt, laat het me dan nu al weten. Ik kan je dan toevoegen aan een mailinglijst, zodat je je ruim van tevoren als 'early bird' kunt inschrijven zodra de data en locatie bekend zijn.

Als je wilt dat je team als geheel deelneemt op een datum die zowel jou als het team schikt, is het mogelijk om de training live op een locatie, al dan niet bij jou in de buurt, te organiseren.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Laat je niet tegenhouden door de investering! Hiermee ontneem je jezelf de kans om moeiteloos succesvol te worden in dat wat je het liefste doet en er ook nog aanzienlijk meer voor betaald krijgt. Reken eens uit wat het je oplevert als je de komende 25 (?) jaar 100 euro per maand meer zou verdienen. En dan hebben we het alleen over geld en nog niet eens over je werkgeluk, je gezondheid of de extra tijd voor je gezin. Natuurlijk is betaling in termijnen mogelijk. Laat het me weten.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met me op!

>