LIVE 3-daagse via ZOOM op 14, 15 EN 22 maart 2024

Moeiteloos Managen
Driedaagse Training

Het Talent-Alignment-Traject voor alle Ondernemende Managers

Ontdek jouw Talentgedreven Leiderschap
en leer hoe jij als Manager moeiteloos jouw eigen unieke, zinvolle bijdrage levert aan jouw wereld

Middels de bewezen S.U.C.C.E.S. Strategie

Psssst: De Gratis Masterclass
MoeiteloosOndernemen.NU 
al gevolgd? Die is over:

13
Dagen
:
 
17
Uren
:
 
15
Minuten
:
 
06
Seconden

Helaas,

je hebt 'm gemist!

 

Onderneem actie om zowel jezelf als jouw Bedrijf, Bedrijfsonderdeel of Business 
Moeiteloos Succesvol te maken!

Ontdek jouw Sleutel tot jouw Succes om moeiteloos te versnellen
in de Driedaagse Online Training voor Ondernemende Professionals

aan de hand van de bewezen
S.U.C.C.E.S. Strategie

Of je nu een ondernemende Manager bent die bouwt aan jouw Bedrijfsonderdeel
OF
een "echte" Ondernemer of Executive bent die bouwt aan jouw Business of Bedrijf.  

Creëer, vergroot of versnel moeiteloos jouw eigen authentieke succes. Ontdek dat alles wat jij nodig hebt om moeiteloos succesvol te zijn er al is, maar dat je één aspect over het hoofd ziet.

Hoe succesvol ben jij al? En? Hoe moeiteloos gaat je dat af?

Veel managers hebben behoefte aan ondersteuning, vooral in deze uitdagende tijden. Voor deze training maakt het niet uit waar je momenteel staat als ondernemer, manager of executive. Moeiteloos Succesvol zijn is voor iedereen weggelegd. Ongeacht je leeftijd, loopbaan of opleidingslevel. De vraag is: Werk je in lijn met je talent?

Misschien zwoeg je elke dag en voel je je uitgeput. Of twijfel je aan je eigen kunnen en denk jij erover om alweer een nieuwe cursus of opleiding te volgen? 

Of ben je zo wanhopig dat je overweegt om de handdoek in de ring te gooien en op zoek te gaan naar een 'gewone baan' of een totaal andere business?

Dan is deze Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen(d) echt voor jou. Het is een praktische training waarin je op een creatieve manier ontdekt wat jou natuurlijk afgaat en hoe jij de wereld moeiteloos mooier kunt kleuren. Bouw aan jouw business of bedrijf en maak het tot een succes. Ontwikkel jouw leiderschap op basis van wie je werkelijk bent, met jouw persoonlijke talent als stevig fundament. Niet dat je dan helemaal niets meer hoeft te doen. Zeker is: Dat wat je doet kost je geen moeite meer.

Als  Dat je doet  en  Wie je bent  in lijn zijn, 
zullen Voldoening en Succes Moeiteloos volgen

Hoe anderen het hebben ervaren

Peter Wiggers

Onderwijsmanager bij de Overheid

"Wat is er met jou gebeurd?" 

Ik leek spontaan uit mijn Burn-Out te zijn gestapt. Ik straalde weer!

Het was de vraag die ik kreeg van mijn leidinggevende en arbo-arts een week na deze training. Kennelijk liep ik sinds lange tijd stralend bij ze binnen. Een Burn-Out die ik opgelopen had doordat ik mijn werk lange tijd met zware familieomstandigheden heb gecombineerd. Direct na de training merkte ik dat ik geen moeite hoefde te doen om mijn boodschap over op te brengen op collega’s en klanten. Geen moeite meer hoeven doen om impact te hebben, helpt enorm als je rouwt.

Therese Snel

Chronische Pijn Expert, Fysiotherapeut en Ondernemer

Het lijkt zo eenvoudig maar dat is het niet: Je eigen essentie kennen. 

Zo mooi, hoe jij mij in stappen moeiteloos naar mijn kern hebt gebracht met deze methode.

Ellen kijkt en luistert echt. Zij ziet en hoort niet alleen naar wat je doet en zegt, maar hoort en ziet ook echt dat wat er niet getoond en gezegd wordt. Ze leest mensen tussen de regels door terwijl ze het geheel overziet. En dan komt ze met een reflectie, waardoor je de dingen ineens op zijn plek vallen en de je ineens inzicht krijgt in jezelf en je handelen. Soms is het herkenning. Soms een eye opener.”

Hoe het werkt

De training bestaat uit twee aaneengesloten trainingsdagen en een later geplande derde dag die afhankelijk van jouw voorkeur ingaat op OF het vormgeven van je professionele Bestaan OF je Bedrijf of Business. De eerste twee dagen zijn voor alle deelnemende professionals identiek. De derde dag wordt voor de aparte doelgroepen (heb je een Baan, eigen Business of run je een Bedrijf) bij voldoende aanmeldingen op verschillende dagen gegeven! Afhankelijk van de groepsgrote en samenstelling wordt er soms voor gekozen om beiden elkaar te laten inspireren. Drie dagen waarin jij stap voor stap aan de slag gaat met de in de training geboden eenvoudige strategieën en simpele transformerende oefeningen, zodat je na deze driedaagse training weet:

 • Tijdens deze training behandelen we belangrijke aspecten die jouw leiderschap en professionele ontwikkeling versterken. We verkennen jouw kernidentiteit, de drijfveren achter jouw handelen en jouw natuurlijke talenten die moeiteloos leiderschap laten zien en anderen inspireren.
 • We richten ons ook op het definiëren van jouw professionele identiteit, die aansluit op de behoeften van de mensen om je heen. Ik geloof dat ook jij moeiteloos een zinvolle bijdrage kunt leveren aan de maatschappij.
 • Daarnaast leer je hoe je op basis van jouw eigen authenticiteit een succesvolle business kunt opbouwen jouw dagelijkse werkzaamheden op een unieke manier kunt invullen en hoe je die met voor jou effectieve tools en technieken kun ondersteunen.
 • Een belangrijk onderdeel is het opbouwen van een ondersteunend supportteam om je heen, omdat het zwaar kan zijn om alles alleen te dragen. We laten je zien hoe je jouw team zorgvuldig kunt samenstellen, omdat niemand alle talenten in huis heeft.

Wat we concreet behandelen we tijdens deze dagen:

Tijdens de training behandelen we de volgende onderwerpen:

 1. Het verkennen van jouw persoonlijke verschijning, vaardigheden en valkuilen.
 2. Het identificeren van jouw passie, verhaal en verlangens.
 3. Het her- en erkennen van verschillende karakterstructuren en communicatiestijlen.
 4. Het afstemmen van jouw passie op jouw professionele missie en het effectief kunnen pitchen ervan.
 5. Het onderscheiden van management en leiderschap en het verkennen van jouw natuurlijke voorkeur.
 6. Het verkennen van de fundamenten voor een gezonde invulling van je dagelijkse werkzaamheden, een gezonde bedrijfsvoering en het optimalisatie van je eigen business of bedrijf.
 7. Het selecteren van leden voor jouw ondersteunende team.
 8. Hoe je de inspiratie en motivatie behoudt om daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan.

Deze training biedt concrete inzichten en praktische handvatten om jouw talentgedreven leiderschap en professionele groei van zowel jezelf als je business, bedrijfsonderdeel of bedrijf te stimuleren.

Je ervaart diverse online werkvormen. Er is tijd om vragen te stellen en om in kleine groepjes te sparren.

Tijden: 10.00 - 16.00 uur.    
BONUS: Q&A vanaf 16.00 uur.

* Deze waardevolle training biedt onschatbare meerwaarde door flow te creëren in jouw toekomstige professionele leven. De investering bedraagt slechts €1797,- excl. BTW. Naast de aanzienlijke waarde die deze investering toevoegt aan je werkplezier, voldoening, talentgedreven leiderschap en loopbaan, is het raadzaam je leidinggevende te vragen deze investering in jou te doen. Hij zal direct profiteren van jouw verbeterde communicatie, performance en prestaties. Bovendien heeft jouw werkgever - als het goed is - dit jaar weer een dergelijk bedrag gereserveerd voor jouw doorontwikkeling. 

Eerdere deelnemers hebben ondervonden dat deze training hen zelfs jaren later nog helpt bij het nemen van de juiste beslissingen en het bereiken van moeiteloos succes.

Zelf heb ik er decennia over gedaan om dit wiel uit te vinden, waarbij ik tienduizenden euro's heb verspild, uitgegeven en geïnvesteerd om te komen waar ik nu sta. Ik wil je behoeden voor financiële offers zoals deze, evenals de negatieve impact op persoonlijk en gezondheidsgebied. Aan de hand van de S.U.C.C.E.S. Strategie leer ik je de essentiële basisprincipes in slechts 3 dagen. Het zal zowel je carrière als je levenskwaliteit ten goede veranderen.

** Belangrijk om te benadrukken: Deze trainingsdagen worden NIET opgenomen zonder de toestemming van de deelnemers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gezicht ergens in beeld komt als je dat niet wilt.


Nog meer blije bevindingen

Ton de Rooij

Trainer & Coach voor Technici

'Moeiteloos succesvol' het klinkt niet alleen mooi, via Ellen komt het ook binnen handbereik.

Iedere Masterclass van Ellen levert mij enorme inzichten op die concreet richting geven aan mijn plannen. Als je jouw definitie van succes helder hebt en in lijn verder wilt, mag je de effectieve training opgebouwd uit haar beste Masterclasses niet missen!

Bianca Snip

Graphic design & Illustrator

Naar aanleiding van deze training heb ik grote stappen gemaakt.

Ik her-ontdekte mezelf helemaal. Ellen kan de dingen heel erg simpel uitleggen, zonder dat het zijn diepgang verliest. Door de training is mijn professionele eigenwaarde gegroeid. Eindelijk durf ik eerlijke prijzen voor mijn eigen producten en diensten te vragen. En dat naast mijn baan. Dat maakt me superblij.

Cathelijne Radstake 

Yoga Teachings & Self Care Coach 

Ellen heeft op een fijne manier enorm geholpen helderheid te scheppen in mijn business. 

Soms zijn er momenten dat ik als ondernemer helemaal vastloop. Zij heeft me laten inzien waar (ook alweer) mijn eigen krachten liggen, waardoor ik niet meer vast loop en ik vanuit mijn eigen flow kan ondernemen.

Over Ellen Loopstra

Ontgrendel je volledige potentieel met Ellen als je Talent, Leiderschaps- & Business Alignment Mentor! 

Ellen heeft haar hele leven gestoeid met de verwachtingen van anderen. Zowel persoonlijk als scholier en student Fysische Geografie en later professioneel als Vestigings-, Team,- Project- of Informatiemanager binnen complexe sterk veranderende omgevingen. Daar werd ze niet alleen zelf ongelukkig van. Ze zag ook dat anderen zichzelf kwijtraken of zich verschuilen achter een professioneel masker dat ze stereotypeert en klein houdt. Toen ze dat doorbrak liet ze haar loondienst los.

Vanuit haar ondernemerschap wil ze anderen helpen hun potentieel vrij te maken en het plezier en de voldoening in hun werk (terug) te vinden. Ze heeft de S.U.C.C.E.S. Strategie ontwikkeld, een baanbrekende methode die professionals helpt om het maximale uit zichzelf én hun business of bedrijf te halen, met moeiteloos succes als resultaat.

Als een ervaren expert op het gebied van transformaties binnen complexe (Geo-)ICT omgevingen, weet Ellen hoe ze Informatiestromen, Communicatieprocessen en Technologische systemen ('ICT') perfect kan afstemmen op de behoeften van professionals. Maar ze doet meer dan dat: ze overbrugt ook de kloof tussen menselijke talenten en technologie, zodat persoonlijke Inspiratie, Creativiteit en Talenten ('ICT') volledig in lijn komen met professionele missies. Haar unieke aanpak brengt zowel de individu als het bedrijf in 'no time' in een staat van flow.

Met de lancering van de AlchemICT Alignment Academy schept Ellen een unieke gelegenheid voor managers, ondernemers, executives maar ook voor hun medewerkers en trainees om inspiratie op te doen, aangemoedigd te worden en te leren hoe ze moeiteloos hun eigen succes kunnen bereiken, vergroten en versnellen.

Waarom wachten? Ellen, van nature nieuwsgierig, staat te popelen om je te ontmoeten en je morgen al op weg te helpen naar nieuwe hoogten. Schrijf je in of maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende en inspirerende sparringssessie. Ontdek hoe zij jouw leven, carrière, bedrijf of onderneming kan transformeren!

Voor Wie Niet

Ben je al moeiteloos succesvol en heb je zowel professioneel als persoonlijk alles goed op de rit? Heb je een optimale balans weten te vinden en zie je nergens ruimte voor verbetering? Groei je nog steeds op zowel persoonlijk als professioneel vlak? Hebben de beperkingen die je tegenkomt geen enkel effect op je, omdat je er goed mee omgaat?
Of voel je je juist machteloos en geef je de hele wereld om je heen de schuld van jouw mislukkingen? Ben jij iemand die graag de verantwoordelijkheid voor je eigen succes bij een ander neerlegt? Als iets daarvan op jou van toepassing is, dan is deze Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen(d) NIETS VOOR JOU, maar...

Voor Wie Zeker Wel

Ben jij een gedreven professional die ernaar verlangt om moeiteloos en op een zinvolle manier een authentieke bijdrage te leveren aan de wereld om je heen die aansluit op de systemen en structuren binnen de samenleving? Heb jij een unieke bijdrage die de wereld wacht en waarmee je het leven van anderen positief beïnvloedt? Durf jij jezelf op een hele  liefdevolle manier te laten spiegelen om je bewust te worden je blinde vlekken, zodat je als vanzelf boven jezelf uit stijgt? Dan is deze Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen(d) precies wat jij nodig hebt.

Waarom nog langer wachten! Schrijf je vandaag nog in om het maximale uit dit aanbod en jou toekomstjaren te halen en profiteer van de fantastische gratis bonussen die ik speciaal voor jou heb verzameld. Aarzel dus geen moment en ontdek hieronder welke bonussen op jou wachten. Ik kijk ernaar uit om je online te ontmoeten!

BONUS

Bovenop de Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen t.w.v. €4.970,- ex BTW
ontvang je tijdelijk de volgende bonussen
 met een totale waarde van maar liefst €10.241,00 ex BTW.

Bonus 1
1:1 Mentor Momenten

We starten met 1:1 Startsgesprek op basis van de de door jouw gegeven antwoorden op een Quick Scan, waarin jij ontdekt wat voor jou persoonlijk de belangrijkste sleutel is tot jouw succes.

Op alle drie de dagen van de live-Zoomtraining is er aan het einde middag tijd ingeruimd voor al jouw persoonlijke vragen en help ik je moeiteloos verder.

Totale waarde coaching en mentor- gesprekken € 807,- ex BTW.

Bonus 2

Oneindig Toegang

Alle tips, moeiteloze strategieën en waardevolle persoonlijke inzichten en ontvangen feedback kun je als levenslange handvatten in een je aangeboden werkboek bundelen en blijven -indien beschikbaar- voor jou in de online lesomgeving tot in het oneindige te raadplegen . Je kunt je ze altijd weer raadplegen als jij je professionele pad vervolgt.

Totale waarde naslagwerken  €1.247,- ex BTW. 

Bonus 3

Het S.U.C.C.E.S. Strategie Stappenplan

In de Online Masterclass Moeiteloos Succesvol zet ik aan de hand van mijn eigen levensverhaal de S.U.C.C.E.S. Strategie voor je uiteen.
Tijdens de Driedaagse wordt je de structuur je stap voor stap aangeboden om op jezelf toe te passen. Inclusief een accurate Talenten-Test, effectieve Communicatie Strategieën en een Gouden Pitch-Presentatie. De kern van theorieën  is ontleend aan grootheden als Tony Robins, Steven Covey, Byron Katie, Jung, Paul de Blot, Jan Bommerez, Andy Harrington, Robert Rosenboom en vele anderen.

Totale waarde van €8.187,- ex BTW

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT staan bekend om hun integrale en systemische aanpak, die vaak onopgemerkt diepgaand is. We kijken naar alles binnen de context waarin de uitdagingen zich voordoen en houden rekening met de geschiedenis die ermee verbonden is. In de trainingen zien de wereld vanuit het perspectief van 'wederzijdse beïnvloeding', en niet alleen vanuit een eenvoudig oorzaak-gevolg denken. Hierdoor biedt Ellen je een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze jouw potentieel vrij. 


Wat je tijdens deze training ontdekt, kan niet worden afgeleerd of vergeten. Het vormt het fundament voor een gelukkig persoonlijk en professioneel leven in harmonie met jezelf. Het transformeert jouw toekomst en opent de deur naar jouw succes.

In het kort

WAT MAG Jij VERWACHTEN?

Drie volle dagen

LIVE-Online Training

via Zoom 

No-nonsense met een tikje Kunstzinnigheid

Eigenzinnig, Uniek en Effectief

 • Quick Scan
 • 1:1 Coaching en Mentor Momenten
 • Interactieve Masterclass
 • Boordevol tips & strategieën
 • Simpele transformerende oefeningen.  
 • Verschillende online werkvormen
 • Ruimte voor al je persoonlijke vragen
 • Oneindige toegang tot de training
 • Een leven lang in lijn met je talent
WaT VERWACHT IK VAN JOU?

Een investering van 

1797

excl. btw

Omdat je het waard bent!! 
(Het niet doen kost je nog veel meer...)

 • Heb je een kortingscode?
  Dan betaal je een %
 • Actieve deelname
 • Volledige betrokkenheid
 • Integriteit en Respect
 • Open Mind
 • Gelijkwaardigheid
 • Wederkerigheid
 • Een positieve bijdrage
GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat de training, mits je er volledig voor gaat, je aanzienlijk verder zal brengen in het bereiken van jouw eigen moeiteloze succes.

Mocht de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoen, laat het mij weten tijdens de eerste dag van de Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen, waarvoor je je hebt ingeschreven. Zonder opgaaf van redenen ontvang je dan 100% van je geld terug. Ik durf deze garantie te bieden omdat ik al veel professionals zoals jij heb geholpen en heb gezien welke persoonlijke en professionele stappen ze hebben gezet na het verkrijgen van de eerste inzichten tijdens deze training.

Kun je niet wachten?

Geef jezelf én je Business of Bedrijf

nu al een boost. 

Start vandaag!  Nog voor de training begint. Download het gratis E-book en ontvang direct 'Zeven Sleutels tot Moeiteloos Succes' in je mailbox.

>