LIVE 3-daagse via ZOOM op 13, 14 en 18 juli 2022

Moeiteloos Ondernemen
Driedaagse Training

Boost Moeiteloos én Jezelf én je Business.
Leer hoe jij als ondernemende professional moeiteloos succesvol
wordt, bent en blijft.

Inschrijven kan tot en met 12 juli 2022  20:00u

18
Dagen
:
 
01
Uren
:
 
06
Minuten
:
 
39
Seconden

Helaas, je hebt de korting gemist!

Ben jij een gepassioneerde ondernemer en wil jij dat jij en jouw onderneming succesvol zijn

Tijdens deze driedaagse training worden de belangrijkste sleutels tot jouw moeiteloze succes als ondernemer aangereikt. Creëer, vergroot of versnel moeiteloos jouw eigen authentieke succes. Ontdek dat alles wat jij nodig hebt om moeiteloos succesvol te zijn er al is, maar dat je één aspect over het hoofd ziet.

Ben jij als ondernemer graag succesvol?
En zou jij het liefste willen dat dat moeiteloos gaat?

Veel ondernemers kunnen wel wat moeiteloosheid gebruiken. Zeker in de huidige heftige tijden. Daarbij maakt het niet waar je als ondernemer nu staat.

Ben je aan het zuchten of zwoegen? Denk jij erover om de volgende zoveelste opleiding te doen? 

Of ben je zo wanhopig dat je de handdoek in de ring wil gooien en op zoek gaat naar toch maar weer 'een gewone baan'?

Dan is deze driedaagse voor jou. Een no-nonsens training waarin je op een creatieve manier ontdekt wat jou moeiteloos afgaat en hoe jij de wereld moeiteloos mooier kunt kleuren. Bouw je onderneming in lijn met jezelf met jouw persoonlijke talenten als fundament. 

Hoe het werkt

De training bestaat uit twee aaneengesloten trainingsdagen en een later geplande 'terugkom'-dag.
Drie dagen waarin jij stap voor stap aan de slag gaat met de in de training geboden eenvoudige strategieën en simpele transformerende oefeningen, zodat je na deze driedaagse training weet:

 • Wie je ten diepste bent. Wat jou persoonlijk tot leider maakt.
 • Wie je moeiteloos kiest te willen zijn. Waarin kies jij professioneel een leider te zijn.
 • Hoe jij moeiteloos jouw eigen unieke business of onderneming opbouwt. 
 • Hoe jij moeiteloos een supporting team bouwt. 

Dit behandelen we tijdens deze dagen:

 1. Wat jouw voorkomen is, wat jouw vaardigheden en valkuilen zijn.
 2. Wat de inhoud van jouw vuur en verhaal is en wat jouw verlangens zijn.
 3. Hoe je je passie in lijn brengt met je professionele missie en hoe je dit pitcht.
 4. Of je van nature geneigd bent te managen of leiderschap te tonen.
 5. Hoe je jouw onderneming bouwt met jouw persoonlijke talenten als fundament.
 6. Hoe je een supporting team om je heen verzamelt en opbouwt.
 7. Hoe je geïnspireerd en gemotiveerd blijft om er ook écht mee aan de slag te gaan.

Je ervaart diverse online werkvormen. 
Er is tijd om vragen te stellen en om in kleine groepjes te sparren.

Tijden: 10.00 - 16.00 uur.    BONUS: Q&A vanaf 16.00 uur.

* De waarde van deze training is onbetaalbaar. Toch je krijgt het al voor slechts € 997,- ex BTW. Ben je in het bezit van een kortingscode, hoef je zelfs maar de helft te investeren in jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat dit je leven lang gaat helpen in het maken van de juiste keuzes en dus het creëren van jouw moeiteloze succes. Ik heb er zelf decennia over gedaan om dit wiel uit te vinden en tienduizenden euro's gemorst, gespendeerd en geïnvesteerd om te staan waar ik nu sta. Offers als deze evenals de offers op nog veel andere vlakken wil ik je besparen. Ik leer jou de basis-beginselen in 3 dagen. Het zal én je business én je bestaan ten goede veranderen.

** Deze dagen worden NIET opgenomen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw gezicht 'ergens' in beeld komt.

Blije Berichten

Ton de Rooij

Trainer & Coach voor Technici

'Moeiteloos succesvol' het klinkt niet alleen mooi, via Ellen komt het ook binnen handbereik.

Iedere Masterclass van Ellen levert mij enorme inzichten op die concreet richting geven aan mijn plannen. Als je jouw definitie van succes helder hebt en in lijn verder wilt, mag je deze training bestaande uit minstens zes Masterclasses niet missen!

 Bianca Snip

Graphic design & Illustrator

Naar aanleiding van deze training heb ik grote stappen gemaakt.

Ik her-ontdek mezelf helemaal. Ellen kan de dingen heel erg simpel uitleggen, zonder dat het zijn diepgang verliest. Door de training is mijn professionele eigenwaarde gegroeid. Eindelijk durf ik eerlijke prijzen voor mijn producten en diensten te vragen. Dat maakt me superblij.

Cathelijne Radstake 

Yoga Teachings & Self Care Coach 

Ellen heeft op een fijne manier enorm geholpen helderheid te scheppen in mijn business. 

Soms zijn er momenten dat ik als ondernemer helemaal vastloop. Zij heeft me laten inzien waar (ook alweer) mijn eigen krachten liggen, waardoor ik niet meer vast loop en ik vanuit mijn eigen flow kan ondernemen.

Over Ellen Loopstra

Ellen stoeide decennialang met de verwachtingen van anderen. Zowel persoonlijk als scholier en student Fysische Geografie en later professioneel als Vestigings-, Team,- Project- of Informatiemanager binnen complexe sterk veranderende Geo-ICT-omgevingen, Daar werd ze niet alleen zelf ongelukkig van. Ze zag ook dat anderen zichzelf kwijtraken of zich verschuilen achter een professioneel masker dat ze stereotypeert en klein houdt. 

Om het persoonlijke potentieel van professionals  ontwikkelde ze een mensgerichte methode om professionals te helpen meer uit zowel zichzelf, als hun baan of bedrijf te halen zodat beiden (!) moeiteloos succesvol zijn.

Nu noemt ze zichzelf Leiderschaps- & Business Alignment Mentor en brengt persoonlijke Inspiratie, Creativiteit en Talenten (ICT) in lijn met Professionele Missies.

Met de oprichting van de AlchemICT Alignment Academy biedt ze managers, medewerkers en ondernemers de mogelijkheden zich te laten inspireren, te laten aanmoedigen en te leren hun eigen succes moeiteloos te creëren, te vergroten en/of te versnellen.

Het liefst leert ze je morgen nog kennen. 

Voor WIE NIET

Ben jij al MOEITELOOS SUCCESVOL en heb jij professioneel alles al op de rit? Heb jij persoonlijk en professioneel optimaal in balans weten te brengen? Is er nergens ruimte voor verbetering? En hebben de beperkingen die we worden opgelegd geen enkel effect op jou of wist je er raad mee? Dan is deze Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen NIETS VOOR JOU, maar...

VOOR WIE ZEKER WEL

Ben jij een professional die er naar verlangt moeiteloos een zinvolle authentieke bijdrage te aan de wereld om jou heen te leveren, die past binnen de systemen en structuren waaruit de samenleving is opgebouwd. Jouw unieke bijdrage waar de wereld op zit te wachten en waarmee jij het verschil maakt in het leven van anderen? Dan is deze Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen jou op het lijf geschreven. Wacht niet langer en schrijf je in. 

Anderen zeggen vaak dat het de investering meer dan waard is. Haal het maximale uit dit aanbod en pak de fantastische bonussen die ik voor jou heb klaargezet gratis mee. Aarzel dus geen moment, ontdek hieronder wat jouw bonussen zijn en schrijf je direct in.

Ik kan niet wachten om je online te mogen ontmoeten.

BONUS

Bovenop de Masterclass Moeiteloos Ondernemen ontvang je tijdelijk de volgende bonussen
 met een totale waarde van €1.960,00 ex BTW.

Bonus 1
1:1 Mentor Momenten

Op alledrie de trainingsdagen is er aan het einde middag tijd ingeruimd voor al jouw persoonlijke vragen en help ik je moeiteloos verder. Totale waarde € 250,- ex BTW.

Bonus 2

Levenslange Handvatten

Alle trainingsmaterialen zullen na de training voor jouw in de online lesomgeving oneindig tot je beschikking blijven. Je kunt je ze altijd raadplegen als jij je weg vervolgt.
Ter waarde van €460,- ex BTW. 

Bonus 3

Voucher-Programma

Je kunt tot aan maar liefst € 1.250,- ex BTW aan waarde in vouchers bij elkaar sparen. Deze waarde kun je inzetten om de kosten in het vervolg-jaartraject te verlagen. Vraag naar de details.

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT kenmerken zich door een integraal systemisch karakter met een vaak onopgemerkte diepgang. Alles wordt gezien binnen de context waarin de issues zich aandienen, in relatie tot de geschiedenis waarmee ze samenhangen. Vaak worden de dingen bekeken vanuit het perspectief van ‘wederzijdse beïnvloeding’ en niet met rechtlijnig oorzaak-gevolg denken. Hiermee biedt Ellen je een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze jouw potentieel vrij. 


Alles wat je ontdekt tijdens deze training kan noch worden afgeleerd, noch worden vergeten. Het smeedt het fundament voor een gelukkig persoonlijk en professioneel leven in lijn met jezelf. Het transformeert jouw toekomst. Jouw sleutel tot jouw Succes.

In het kort

WAT MAG Jij VERWACHTEN?

Drie volle dagen

LIVE-Online Training

via Zoom 

No-nonsense met een tikje kunstzinnigheid

Eigenzinnig, uniek en effectief

 • Boordevol tips & strategieën
 • Simpele transformerende oefeningen.  
 • Verschillende online werkvormen
 • Ruimte voor al je persoonlijke vragen
 •  Oneindige toegang tot de trainingmaterialen
 • Je leven lang meer in lijn met jezelf
WaT VERWACHT IK VAN JOU?

Een investering in jezelf 

995

excl. btw

Omdat je het waard bent!! 
(Het niet doen kost je nog veel meer...)

 • Heb je een kortingscode?
 • Dan betaal je slechts 50%
 • Actieve deelname
 • Volledige betrokkenheid
 • Integriteit en respect
 • Een positieve bijdrage
GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd, dat de training, mits jij er volledig voor gaat, je verder brengt in het creëren van je eigen moeiteloze succes.

Vind je het niets? Laat het mij tijdens de eerste dag van de Driedaagse Training Moeiteloos Ondernemen, waarvoor jij jezelf ingeschreven hebt, weten en je krijgt 100% van je geld terug zonder opgaaf van redenen. Ik durf dit aan omdat ik inmiddels veel ondernemers zoals jij heb geholpen. Ik weet wat voor stappen er zowel persoonlijk als professioneel al worden gemaakt, na het opdoen van de eerste inzichten tijdens deze training. 

Kun je niet wachten?

Boost jezelf en je Business nu al. 

Start vandaag!  Nog voor de training begint. Download het gratis E-book en ontvang direct 'Zeven Sleutels tot Moeiteloos Succes' in je mailbox.

>