Business IT Alignment

Optimaliseer je bedrijfsprestaties
door digitaal bewust te transformeren!

Ontdek hoe de S.U.C.C.E.S. Strategie je helpt je digitaal bewustzijn te vergoten, informatiemanagement te verbeteren en ICT-uitdagingen aan te gaan. 

Een gestructureerd pad naar succes voor CEO's en hoger management.


Business IT Alignment Traject

Geoptimaliseerde Bedrijfsvoering

Door processen te stroomlijnen en redundante systemen te elimineren

Betrouwbare Besluitvorming

Door data gedreven en informatie gestuurd te gaan werken

Innovatieve Dienstverlening

Door nieuwe productaanbiedingen of diensten 

Beter presteren?
Overbrug de kloof tussen talent en technologie!

In onze snel veranderende wereld sta je als lid van het management- of directieteam voor een groeiende uitdaging: inefficiënte bedrijfsvoering. Het gaat verder dan alleen slecht functionerende processen. Het raakt je missie en de maatschappelijke meerwaarde die je biedt diep.

De financiële gevolgen van inefficiëntie zijn duidelijk merkbaar, met overtollige kosten die je capaciteit beperken en uiteindelijk de mensen die je bedient treffen. Bovendien bemoeilijken inefficiënte processen het effectief verantwoorden van je dienstverlening, wat kan resulteren in een beschadigde reputatie.

 Ook de essentiële elementen als productiviteit en kwaliteit lijden onder inefficiëntie. Als de processen niet goed werken, lijdt niet alleen je dienstverlening, maar lijden ook diegenen waarvoor je het allemaal doet.
Daarnaast brengen inefficiënte processen allerlei risico's met zich mee. Het beheren van deze risico's is van vitaal belang om je impact en integriteit te behouden.

En laten we vooral het belang van tevredenheid en behoud van ons personeel niet vergeten. Een haperende bedrijfsvoering kan leiden tot ziekteverzuim en het vertrek van getalenteerde professionals, wat uiteindelijk de capaciteit om onze missie te vervullen onder druk zet.

Zou je grootste zorg eigenlijk niet de tijd, geld en energie verslindende technologie moeten zijn, maar hoe je je personeel gemotiveerd kunnen houden in deze uitdagende digitale tijden?

Ontdek hoe je moeiteloos je bedrijfsdoelen en ambities bereikt met de S.U.C.C.E.S. Strategie: De sleutel tot een succesvolle digitale transformatie! Een aanpak die speciaal ontworpen is om meer datagedreven en informatiegestuurd te gaan werken door het digitaal bewustzijn te vergroten met het doel een transparantie informatievoorziening tot stand te brengen.

Door de kloof tussen talent en technologie te overbruggen, ben je als organisatie in staat een harmonie tussen technologische vooruitgang en menselijke capaciteiten te creëren. Dit helpt om en de individuele professional en de organisatie moeiteloos te groeien. We hebben deze aanpak nu meer dan ooit nodig. Laten we samen deze uitdaging aangaan en je organisatie naar het volgende level tillen. We kunnen dit! Ontdek de kracht van de S.U.C.C.E.S. Strategie en leid je organisatie naar een stralende, duurzaam en succesvolle toekomst!

Bouw de brug naar succes

Ellen Loopstra

Na jarenlange ervaring in het veld, staat ik bekend om mijn unieke, ietwat eigenzinnige maar zeer effectieve expertise op het gebied van Business IT Alignment. Bijzonder is dat ik met mijn ICT-achtergrond in plaats van de technologie, maar de mens centraal stel.

Ik begrijp de cruciale rol die technologie speelt bij het behalen van zakelijke doelstellingen en streef ernaar om CEO’s en hoger management te ondersteunen bij het creëren van een naadloze integratie tussen IT en bedrijfsstrategieën.

Door effectieve analyses op medewerkers-, middel-management- en hoger managementniveau, innovatieve oplossingen en hands-on implementatieondersteuning, vergroot het digitaal bewustzijn en biedt ik een gestructureerd pad naar meer efficiëntie, betere besluitvorming en meer innovatie. Trajecten die essentieel zijn voor organisaties die streven naar groei en maatschappelijke meerwaarde in de snel veranderende digitale wereld. Neem de stap naar verbeterde bedrijfsprestaties en laat mij jouw 'boardroom' begeleiden bij het optimaliseren van jullie informatiemanagement strategie.

Hoe het werkt 

  1. Plan een afspraak in mijn agenda.
  2. Persoonlijke ZOOM sessie om je specifieke behoeften te bespreken.
  3. Ontvang een op maat gemaakte (oplossingen) strategieën die aansluiten bij je leiderschapsuitdagingen.

Enkele reacties

Willem Jan van Tilborg

MT-Lid Bedrijfsvoering Gemeente Zundert

Een veranderingstrajecten dat alleen op techniek of op de factor mens gestuurd wordt strandt. De politiek even buiten beschouwing gelaten. Ellen heeft onze organisatorische getransformeerd van een “wij-zij-verhaal naar een organisatie in verbinding. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Daar kunnen we als gemeente op verder. En dat in een organisatie waar men niet of nauwelijks in staat was samen te werken. Ze weet barrières te doorbreken. Een traject waar ik als MT-lid trots op kan zijn. Je bent gek, als je niet met haar in zee gaat!

Jac Bijsmans 

Informatiemanager Bijsmans Advies BV  

Op haar eigen specifieke wijze weet ze resultaten te bereiken in veranderprocessen. Soms op speelse wijze activeert zij creativiteit bij deelnemers en bereikt met behulp daarvan inventarisatie van problemen, knelpunten als ook gedragen oplossingen daarvoor. De combinatie van traditioneel verandermanagement en een tikje kunstzinnigheid is bepalend voor haar succesvolle aanpak.

Voor Wie

In de afgelopen 15 jaar heb ik succesvol talloze medewerkers, teamleiders, projectleiders, managers, bedrijfsleiders en ondernemers weten te inspireren, motiveren en begeleiden bij het behalen van ambitieuze doelen. Mijn bewezen S.U.C.C.E.S. Strategie heeft hen geholpen om individueel en, indien van toepassing, collectief succes te versnellen. 

Anders dan Anders

De trainingen van AlchemICT staan bekend om hun integrale en systemische aanpak, die vaak onopgemerkt diepgaand is. We kijken naar alles binnen de context waarin de uitdagingen zich voordoen en houden rekening met de geschiedenis die ermee verbonden is. In de trainingen zien de wereld vanuit het perspectief van 'wederzijdse beïnvloeding', en niet alleen vanuit een eenvoudig oorzaak-gevolg denken. Hierdoor biedt Ellen een ander perspectief, helpt ze je op weg en maakt ze het potentieel van de professional vrij. Zowel voor het individu als het collectief. 

Transform your Business

Ontgrendel groei met Business IT Alignment trajecten

Neem de volgende stap naar digitale transformatie.

Efficiëntie verhogen: In de Business IT Alignment Trajecten help ik organisaties bij het transformeren van hun digitale processen, waardoor ze efficiënter kunnen werken en tijd en kosten besparen, terwijl het werkplezier behouden blijft.

Verbeterde besluitvorming: Door het eenvoudig analyseren en evalueren van huidige informatievoorziening en het adviseren over verbetervoorstellen die aansluiten bij specifieke bedrijfsdoelen, ondersteun ik organisaties bij het nemen van betere en meer weloverwogen beslissingen.

Mogelijkheid voor innovatieve dienstverlening: Door te begeleiden bij de selectie en implementatie van nieuwe technologieën, maak ik het voor organisaties mogelijk om nieuwe diensten ook effectief aan te bieden aan hun klanten, waardoor ze zich kunnen onderscheiden en hun maatschappelijke meerwaarde kunnen borgen.

GELD TERUG
garantie
100% Niet goed geld terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat het traject, mits je er CEO, hoger management of IT-besluitvormer er volledig voor gaat, je aanzienlijk verder zal brengen in het bereiken van het moeiteloze bedrijfssucces.

Mocht dit traject geen enkele verandering op welk vlak dan ook teweeg brengen. Zonder opgaaf van redenen ontvang je dan 100% van je geld terug. Ik durf deze garantie te bieden omdat ik al veel organisaties en ondernemers heb geholpen en heb gezien welke persoonlijke en professionele stappen ze hebben gezet na het verkrijgen van de eerste inzichten tijdens in dit traject.

Het belang van IT-Alignment

Wacht niet langer,
start vandaag nog!

Onderneem actie in de juiste richting

Wacht niet langer om uw bedrijf te transformeren met ons Business IT Alignment traject. Ontdek hoe efficiënter te worden, betere beslissingen te nemen en innovatief te zijn.


>